Steg 3 – Behandlingar

 

För bästa möjliga resultat med Nimue behöver du även regelbundna ansiktsbehandlingar. Här finns de ansiktsbehandlingar som utförs med Nimues produkter

COMPACT / 60min 595kr
Grundlig rengöring för dig som har ont om tid. Samma moment som i Classic ansiktsbehandling men lite kortare på de olika momenten. Enkel och effektiv.

CLASSIC / 75min 745kr
Inkluderar en grundlig rengöring med brynplock, peeling, ånga, portömning samt avkopplande massage och passande ansiktsmask. Behandlingen rekommenderas till alla, speciellt till dig som är ny.

AHA BEHANDLINGAR / 30 – 45min från 345kr
(i samband med ansiktsbehandling 115kr)
Har du orenheter, pormaskar eller pigmenterad hud? Då är en AHA behandling/kur något för dig. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, massage, passande AHA Complex samt avslutande kräm. Det finns flera olika typer av AHA behandlingar beroende på problem. För mer information om vilken som passar just dig vänligen fråga din terapeut innan du bokar.
(Vanligtvis rekommenderar vi AHA behandlingar som en kur för att kunna uppnå ett bestående resultat. Vid köp av 6 behandlingar erhåller du en 7:e behandling utan kostnad.)

CHEMIBRASION / 30min 1495kr
En unik kemisk peeling som du kan göra på salong. Din hud blir fastare och kollagenproduktionen påskyndas. Huden blir mer återfuktad och pigmentbildning i huden begränsas. En hudföryngrande behandling med synligt resultat!

MICRO NEEDLING / 30min 1200kr (Kur på 6 behandlingar krävs)
En ny behandling med fantastiska resultat! Den egna kollagenproduktionen stimuleras vilket förbättrar hudkvaliten. Linjer och rynkor som beror på slapp hy reduceras. Behandlingen motverkar även pigmentförändringar och ger en klarare hy. Den här behandlingen är bra mot många hudproblem som tex solskadad hy, linjer och rynkor, ojämn hy, ytliga acneärr. Behandlingen hjälper till att återge volym, elasticitet , och fasthet till huden. Minskar även porstorleken.

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.