Nannic

 

 

Innovativa Nannic lanserar löpande nya, unika och lyxiga hudvårdsprodukter som gång på gång tar världen med storm. Senaste tillskottet i verksamheten är världsnyheten NBE 1000, ett koncept för elektromagnetiska skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp, laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden. Behandlingarna genomförs genom att specialutvecklade krämer njutningsfullt masseras in på djupet i huden.

Klicka på länken för att läsa mer om NBE 500/1000 och Deep Skin

NBE & NBE Deep Skin

Produkter

PURE ACTIVE CLEANSER

Sockerbaserad tensid

Den sockerbaserade tensiden fungerar som ett konserveringsmedel, precis som med vanlig sylt och saft. Den ger en lätt geléaktig konsistens och binder olja viket gör att det inte behövs något emulgeringsmedel. Den ger en lätt löddrande effekt, är anti-bakteriell, icke-irriterande och anti-inflammatorisk

Babassuolja: En central ingrediens för att bevara hudens fuktnivå och förnya cellerna är Babassuoljan. Den reglerar sebumproduktionen och håller huden mjuk och len utan att ge en fet känsla.

Glycerin: Tack vara Glyserin tillförs huden med extra mycket fukt och ger produkten en lyxigt mjuk konsistens. Det är 100 % vegetabiliskt och PEG-fritt och inga konserveringsmedel behövs. Dessutom är det icke-irriterande, pH neutralt och Eko-vänligt eftersom det är nedbrytningsbart av naturen.

Fri från emulgeringsmedel: Nannic Pure active cleanser är helt fri från emulgeringsmedel. Detta gör att huden kan bibehålla sin balans i den allt för hårt utsatta syramanteln. Dessutom bevaras de lipida hudbarriärerna och därmed också hudens fukt och pH-värde. Huden stärks så att den bättre står emot bakterier, svamp och virusattacker.

Lägg en mängd stor som en nöt av Nannic Pure active cleanser i handen och tillsätt lite vatten. Applicera på huden och rengör. Skölj av med ljummet vatten.

PORE TREAT LOTION

Pore treat lotion är ett skonsamt och vårdande ansiktsvatten som återfuktar huden och balanserar keratiniseringen. Den är astringerande och bromsar melaninsyntesen i porerna. Den ökar hudens elasticitet, reducerar sebumutsöndring, och bromsar lipid peroxidation.

Huden har två typer av porer. Ekrina porer utsöndrar vatten och salt. Dessa har inte några hårsäckar anslutna till sig och har därför inte någon doft. Apokrina porer däremot, har en hårsäck ansluten till sig och utsöndrar olja (sebum) och viss doft (feromoner). Stressade och obalanserade porer resulterar i ökad sebumutsöndring och slapp hud. Dessutom Parakeratos (ofullständig förhorning av hudens hornlager), Comedoner och inflammation. För att effektivast mjukgöra och lugna huden behövs en olja-i-vatten emulsion som kan åter-balansera huden.

Nannic Pore treat lotion minskar porernas storlek och de blir mindre synliga vilket ger en yngre och hälsosammare hud. Den innehåller bland annat Vildnyponextrakt (Rosa Multiflora) som har hög halt av flavonider som är en stark antioxidant, samt hög halt av tanniner som är porsammandragande.

7 steg för renare hud

  1. Astringerande effekt uppkommer på grund av sammanslagning av tanninet med kroppens protein. Detta ger en temporär minskning av poren vilket också medför att sebumutsöndringen bromsas.
  2. Balanserin av keratiniseringen uppstår tack vare ökningen av proteinet Involucrin. En hög mängd involucrin är nödvändig för att få en komplett keratinisering. Denna effekt ges av nyponexktraktet.
  3. Återfuktande effekt uppstår eftersom Filaggrin-produktionen fördubblas och en komplett keratinisering uppstår. Filaggrin är ett protein som kopplas samman med keratina fibrer i de epitela cellerna. Detta medför att huden kan bibehålla och binda mer fukt.
  4. Bromsar melaninsyntesen från postinflammatorisk hyperpigmentering i porerna. Detta minskar också uppkomsten av comedoner.
  5. Ökad elasticitet tack vare ovanstående egenskaper. Detta gör att porerna bibehåller sin runda form istället för en den ovala, mer synliga formen.
  6. Reducering av sebumutsöndring, tack vare nyponextraktet får testosteron sämre möjlighet att binda sig till en androgen receptor. Detta reducerar uppkomsten av comedoner.
  7. Bromsar lipid peroxidation
Applicera Nannic Pore treat lotion morgon och kväll, efter Nannic Make up Remover Gel och Nannic Pure Active Cleansing med en bomullsrondell.

 

 

VENATRIX COUPEROSE

Venatrix Couperose – ett serum som effektivt bekämpar Cuperoser, telangiectasia och mörka ringar under ögonen.

Couperoser är ett hudtillstånd som kännetecknas av en akut, kronisk infektion – runt 10% av befolkningen lider av detta och oftast ljushyade personer. Det sägs att den reaktiva solen är en stark bidragande faktor.

Genom att använda Venatrix Couperose kan rödheten i ansikten reduceras som ett resultat av att syntesen i kollagena och elastina fibrer skyddas. Mörka ringar under ögon liksom vidgade, synliga blodkärl reduceras.

Applicera två gånger dagligen på de hudområden som ska behandlas. Upprepa behandlingen under 6 – 8 veckor. Därefter appliceras Venatrix Couperose endast en gång om dagen. Enbart för utvärtes bruk.

 

 

ANTI AGE FACTOR

ANTI-AGE FACTOR är en hudkräm baserad på nanoteknologi och som ger ett bättre resultat för att tona ner rynkor jämfört med C-vitaminprodukter. Resultatet på mogen hy är definitivt större och bättre jämfört med en yngre hy.

ANTI-AGE FACTOR passar alla hudtyper och består av olika naturliga komponenter. ANTI-AGE FACTOR är dermatologiskt testad och har genongått laboratoriska tester.

Rengör ansiktet och applicera ANTI-AGE FACTOR två gånger dagligen under den ordinarie dag- och/eller nattkrämen.

 

ANTI AGE DRY & SENSITIVE SKIN

Äntligen är den här, en kompletterande Anti – age kräm för torr och känslig hud. Nya Anti – age dry & sensitive skin är en högkoncentrerad kräm som återställer fukten, smidigheten och spänsten i huden. Rynkor reduceras, hudfärgen förbättras och huden känns fastare och får mer lyster. Anti – age factor for dry & sensitive skin är helt utan parfym och har en naturlig bas särskilt utvecklad för känslig hud eller normal hud som utsatts för yttre påfrestningar. Anti – age dry & sensitive skin ger ett långvarigt skydd mot torrhet! 

Uppstramande och ökad lyster

Nya Anti – age dry & sensitive skin är specifikt utvecklad för torr och känslig hud och för att skydda normal hud mot yttre påfrestningar som orsakar huden stress, såsom luftkonditionering, solexponering eller kall och torr vind. Anti – age dry & sensitive skin består av en lamellär bas med cellspecificerade ingredienser samt en rad högkoncentrerade, naturliga, aktiva ingredienser med en välbeprövad synergieffekt på hudens metabolism. Genom att bromsa effekten av det nedbrytande enzymet (MMP) stimuleras produktionen av kollagen, elastin och endogen hyaluronsyra.

Anti – age dry & sensitive skin skyddar tillväxtfaktor FGF-2 och huden återfår sin ungdomliga friskhet. Rynkor reduceras, hudfärgen förbättras och huden känns fastare och får mer lyster. Förbättrad mikrocirkulation återställer hudens naturliga, vackra ton. Anti – age dry & sensitive skin har en lecitin-baserad formula som gör huden mjukare och smidigare, utan att kännas fet. Den ger ett långvarigt skydd mot torrhet och ökar fuktbalansen i huden tack vare de utmärkta fuktbevarande egenskaperna från lecitin.

Hög andel aktiva ingredienser

Anti – age dry & sensitive skin innehåller mycket stor andel av aktiva ingredienser som är medicinskt beprövade och dess unika effekter har påvisats i ett stort antal laboratorietester.

Glukosaminglykaner (från marint ursprung) har en mycket skyddande effekt på integriteten av det extra cellulära matrixet där kollagen och elastin ligger inbäddat. Ett frisk extra cellulärt matrix är av stor betydelse för en optimal produktion av kollagen och elastin och dessutom bevaras fasthet och styrka i vävnads- och blodkärlssystem.

Algextrakt (från Asparagopsis Armata och Ascophylium Nodosum) har en motverkande effekt på enzymnedbrytningen av både kapillärer och extra cellulärt matrix.

Hibiscus Abelmochus ger en skyddande effekt på “Fibroblast tillväxtfaktor 2″ (FGF-2) som ett resultat av den rika förekomsten av aminosyror. Denna tillväxtfaktor säkerställer hudens återhämtning och stimulerar syntesen av kollagen och glykosaminglykaner. Detta reparerar förlorad elasticitet och hudens struktur förbättras, vilket ger en synlig reduktion av rynkor. Hibiscus Abelmochus extraktet begränsar även nedbrytning av proteoglykaner (PG) där FGF-2 kan hittas. Proteoglykaner reduceras med åldern och som ett resultat av detta minskar även FGF-2. Dessa två komponenter är nödvändiga för celldelning och syntes av kollagen och glykosaminglykan).

Anti – age dry & sensitive skin är medicinskt bevisad och dermatologiskt testad

Applicera Anti – age dry & sensitive skin morgon och kväll. För att ge extra boost till din hud applicera ett kompletterande Nannic serum under denna kräm. Endast för utvärtes bruk.

 

 

EYE & LIP

Två revolutionerande anti-age serum för ögon och läppar

En osynlig produkt med synlig effekt!

  • Effektiv reducering av rynkor runt ögon och mun
  • Omedelbart synligt resultat
  • Medicinskt bevisat och dermatologiskt testat

Nannic har äntligen lyckats utveckla ett revolutionerade Dag- och Nattserum för att på ett mycket effektivt sätt bekämpa rynkor runt ögon och läppar. Många kvinnor känner sig särskilt besvärade av vertikala rynkor över munnen som är svåra att dölja men Nannic har utvecklat en lösning. Dels ett dagserum som bekämpar och förebygger rynkor samt stramar upp huden och gör rynkorna mindre synliga. Som komplement till detta har Nannic även utvecklat ett nattserum som förnyar cellstrukturen. Samspelet mellan dessa leder till ett spektakulärt och varaktigt resultat – rynkor runt mun och ögon minskar och huden blir märkbart mjukare och vackrare.

Nannic Intensive Anti-wrinkle Day och Nannic Intensive Wrinkle Repair Night appliceras på rengjord runt ögon och mun på önskat område.

 

 

SLIM & FIRM

Slim & Firm är ett revolutionerande serum som attackerar ALLA de faktorer som bidrar till celluliter och svårbehandlade lokala fettdepåer. Synligt resultat uppkommer efter cirka 30 dagars användning men positiva effekter har påvisats redan efter en veckas användning! Slim & Firm är ett unikt framsteg i forskningen mot celluliter och fettdepåer, äntligen har Nannic lösningen!

Applicera Nannic Slim & Firm serum morgon och kväll på önskade områden under cirka 30 dagar eller till önskat resultat uppnåtts.

 

EPIBRONZE

Epibronze är ett unikt koncept från Supersunic med ett mycket spektakulärt resultat. Den fina färgen håller längre, se mer naturlig ut, samtidigt som den bygger upp ditt naturliga skydd mot UV-ljus. Detta är en revolutionerande nyhet! Inget kladd eller oönskade ränder och ingen obehaglig lukt.

Gradvis uppbyggnad av färg i både övre lagret och i undre baslagret Epibronze är mycket exklusiv och är unik av sitt slag. En ”vanlig” brun utan sol lägger sig enbart på det övre hudlagret vilket mestadels består av döda hudceller. Med en ytlig brun utan sol kommer resultatet att vara i runt 5 – 7 dagar, därefter kommer de färgade cellerna att sakta skalas av från hudens yta.

Dubbel effekt och dubbelt så bra resultat Den dubbla effekten ger dels en jämn solbränna i det övre hudlagret men även på pigmentcell nivå i det undre hudlagret. Det ger en djupare solbränna och resultatet blir naturligare och vara längre. Eftersom de aktiva ingredienserna är spridda i en mild och härligt mjuk bodylotion förser den samtidigt huden rikligt med fukt vilket ökar den strålande reflektionen av ljus på huden.

 

 

FOOT REPAIR COMPLEX

Foot Repair Complex är en fotkräm som även är effektiv på förhårdnader. Fotkrämen
innehåller förutom hampaolja och bakjäst (se vidare under fakta ovan)- även en rödpeppar  – peptid. Det är ett extrakt med stark antioxiderande effekt som värmer upp fötterna och stimulerar blodets micro-cirkulation, vilket minskar känslan av ömma och svullna fötter.
Vidare ingår Tea Tree olja i fotkrämen som är välkänd för sina anti-inflammatoriska och lukt hämmande effekter.
Studier har visat att ingredienserna i Foot Repair Complexs vårdar och reparerar sprickor i huden på ett effektivt sätt.
Fotkrämen passar alla hudtyper. Applicera en liten mängd fotkräm flera gånger dagligen där huden känns eller narig. Fotkrämen absorberas snabbt in i huden och är varken fet eller kladdig.

 

 

HAND REPAIR COMPLEX

Den reparerande och vårdande krämen för händer och nagelband baseras på hampaolja och bakjäst. Bakjästextrakt stimulerar kroppens egen försvarsmekanism liksom hudens egen läkningsförmåga.

Hand Repair Complex  passar alla hudtyper, är dermatologiskt testad och har medicinskt bevisad effekt för att användas dagligen på torr, narig eller sprucken hud.

 

QC DEODUSCH 

QC Deo dusch fungerar som en dusch-mousse utan alkaliska ämnen och alkohol.QC håller all transpiration borta, samt motverkar svamp och mjäll, även utmärkt till acnehy och som intimhygien. QC Deo dusch har testats tre år innan den lanseras. Den säljs redan i 19 länder samt av apoteksbolagen i Spanien och Japan.

Genom att man tvättar bort moussen får man inga ringar eller urfällningar på kläderna av vare sig svett eller deo. Torr och Trygg 24 timmar.

 

QC DEO TEXTILTVÄTT

QC DEO-textile gör de tunnaste tygerna fria från bakterier och de förblir fräscha under hela dagen. Tyget behandlas med silver extrakt som med bevisade resultat avlägsnar alla bakterier.Även de mest exklusiva plagg kan nu enkelt bli fritt från bakterier och de förblir hygieniska.

QC DEO-textile är lätt och enkel att använda. Spraya önskat område på tyget och låt verka i cirka en timme, tvätta därefter plagget som vanligt enligt tvättanvisningen.

Varför känner vi snabbare lukt av svett i vissa blusar/toppar jämfört med andra?
Ju renare du börjar en dag desto bättre kan du hålla svettlukten under kontroll. Men tunna fina tyger klarar inte av för höga temperaturer eller stark centrifugering, därför tvättas de oftast för hand. Temperaturen på vattnet ligger runt 30°C och tvättmedlet som används är relativt skonsamt. Det gör att visserligen kläderna ”rena” för stunden men det tar inte bort bakterierna. De trivs mycket bra bland fukt och låg värme vilket gör att de istället snabbt förökar sig. Efter tvätt och torkning förvaras kläderna i skåp där luftfuktigheten är precis lagom för att bakterierna ska fortsätta att föröka sig . När vi sen tar på oss den tunna blusen igen ger det en kombination av kroppsvärme och fukt (svett) och bakterierna börjar produceras igen.

Comments are closed.