Nyheter & Erbjudanden

Kundkväll – Torsdag 26.4 kl. 17-20

Kom och mingla med oss! Torsdagen 26.4 har vi kundkväll där du kan prova på behandlingar utan kostnad, vara med i utlottningar, göra botox och fillers, handla din favorithudvård till bra priser och naturligtvis mingla med oss!

Visning av microblading av ögonbryn vid 17.15!

Dessutom kan du boka utvalda behandlingar till specialpriser som bara gäller när du bokar under kundkvällen! Vi bjuder naturligtvis på snacks och dryck under kvällen! Varmt välkommen!

ÄNTLIGEN kan du boka botox och fillers hos oss!shutterstock_736667047

500kr rabatt på botox under kundkvällen 26.4

Amanda som är legitimerad sjuksköterska med massor av erfarenhet av botox och fillers kommer att finnas på plats under kvällen. Du kan både boka in en tid för att göra botox/fillers eller träffa henne för en konsultation.Ring oss på 0470-26140 för att boka din tid. Begränsat antal platser.

Prova på behandlingar under kvällen!

Under kvällen kan du komma på en gratis 15 minuters prova på behandling och träffa vår nya massageterapeut Monica. Ring oss på 0470-26140 för att boka din prova på behandling. Du kan prova följande behandlingar:

  • NBE 1000 Muskelmassage
  • Hot Stone Massage
  • Fotmassage
  • Handmassage
  • Hårbottensmassage
  • Ansiktsmassage

 

Har du funderat på att göra micoblading av ögonbrynen men du vill se hur det går till?

Då ska du komma på vår microbladingvisning kl 17.15 under kundkvällen 26.4!

Vi visar hur microblading går till och svarar på alla era frågor!

21372477_1507576545997072_6272742917685641216_n

 

 

 

Nu har vi två nya behandlingar hos oss på All About You!

Boka in din tid för att prova dessa underbara behandlingar hos vår nya massageterapeut Monica Olovsson. Hon har lång erfarenhet av massage och kommer att komplettera våra behandlingar på ett fantastiskt sätt!

HOT STONE & KLASSISK/DJUPGÅENDE MASSAGE / 40min 625kr / 55min 725kr

Här får du det bästa av två världar! Vi börjar med att värma upp din hud och muskler med de underbara varma stenarna. Sen får du välja på att få klassisk massage eller en mer djupgående massage resten av tiden. Varför välja när du nu kan få båda behandlingarna på en gång!

DJUPGÅENDE MASSAGE / 40min 625kr / 55min 740kr

En djupgående massage där vi inte bara jobbar med att lösa upp muskelspänningar utan även att hitta orsaken till varför du har ont och behandla den. Massagen utförs av vår certifierade massageterapeut som har en lång utbildning och massor av erfarenhet av behandlande massage.

Nya öppettider

Nu har vi nya öppettider när ni kan handla i salongen:

Måndag – fredag 10-18

Lördag 9-14

Vill du ha en tidig morgontid eller en sen kvällstid?  Inga problem!

Dessutom har vi massor av bokningsbara tider från 08.00 och ända till 20.00 flera dagar i veckan. Vi kommer även att ha bokningsbara tider till 17.00 varannan lördag!

På vår hemsida www.allaboutyou.se hittar ni alla lediga tider i vår internetbokning eller ring oss så hjälper vi dig att hitta en tid som passar!shutterstock_572237071

Behandlingserbjudande i April

Snart är det vår och hög tid att få huden ren, fräsch och återfuktad efter en tuff vinter!

Boka tid och kom på valfri Esse Ansiktsbehandling i mars eller april så får du Frans- och Brynfärgning eller Aha- behandling på köpet!

Nu finns alla Esse Ansiktsbehandlingar på vår hemsida. Boka din tid och kom och prova en underbar probiotisk ansiktsbehandling som verkligen gör skillnad! Upplev hur din hud känns lugn och ren på djupet och dessutom får din hud massor av lyster.

Ansikte

Även kroppen behöver omvårdnad efter en tuff vinter!

Boka tid och kom på Ingefära Kaffir Lime eller Kokosbehandling i mars eller april så får du en Spa Ansiktsbehandling på köpet! (värde 475kr)

COCOSDRÖM / 75min 990kr

Cocosbehandlingen är en exklusiv anti-age behandling som ger huden massor av fukt och näring. Huden blir mjuk och smidig och fast. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, cocosinpackning under värmefilt samt avslutas med en skön helkroppsmassage. Du och din kropp får uppleva totalt välbefinnande och den naturliga skönheten inom dig väcks till liv.

INGEFÄRA KAFFIR LIME / 75min 990kr

Ingefära Kaffir Lime är en behandling som är bra för hudens ämnesomsättning. Huden blir klar, fast och fräsch. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, ingefära kaffir lime inpackning under värmefilt samt avslutas med en skön helkroppsmassage. Behandlingen rensar ut slaggprodukter ur huden och huden strålar av välmående.

 

 

Rabatterade Priser

För mer info om kurkort på NBE behandlingar och Deep Skin vänligen klicka på länken nedan

NBE & DEEP SKIN

VISMA OCH DAKAPO

-10% på alla behandlingar mot uppvisande av Visma/ Dakapo kort.

Gäller ej i samband med presentkort, värdecheckar eller andra rabatter. Ej heller på produkter.

PENSIONÄRSRABATT
Vi erbjuder 10% pensionärsrabatt på valfri behandling, mån-fre förmiddag fram till kl 12.00

Gäller ej i samband med presentkort, värdecheckar eller andra rabatter. Ej heller på produkter.

Vi samarbetar med Live it.

Matcha Ditt Live it presentkort med våra behandling.

Live it Klassisk behandling – valfri 30 min behandling hos oss

Live it Special behandling – valfri 50 min behandling hos oss

Live it Lyx behandling – valfri 70 min alternativt 2st 30min behandling hos oss.

(Observera att detta inte gäller NBE och Deep Skin behandlingarna).

Observera att vi endast löser in Live Its värdebevis/presentkort måndag- fredag.

 

 

 

Presentkort och Bonuskort

PRESENTKORT

Ge dina nära och kära en riktigt skön och avslappnande stund hos oss på All About You. Ett presentkort på All About You är en mycket uppskattad gåva.

Vi har ett stort utbud av behandlingar från topp till tå och du kan välja mellan att ge bort ett presentkort på en specifik behandling eller på valfri behandling för valfri summa.

 

Vill du köpa presentkort hos oss men bor du inte i närheten?

Vänligen ring oss på 0470-26140 så skickar vi presentkortet på posten.

BONUSKORT

Det ska löna sig att göra behandlingar hos oss! Nu får du poäng för varje behandling du gör hos oss. Oavsett vem du gör behandlingar hos så samlas alla dina poäng på samma bonuskort. Smart va!
1 poäng för alla behandlingar under 500kr
2 poäng för behandling över 500kr
3 poäng för behandling över 1000kr
4 poäng för behandling över 1500kr
När du har samlat ihop 20 poäng får du 250kr rabatt på din nästa behandling. Väljer du istället att samla ihop till 30 poäng får du 500kr rabatt på din nästa behandling. Samlar du till 40 poäng så får du 1000kr rabatt på din nästa behandling!
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och man får inga poäng vid köp av presentkort. Bonuskortet gäller 1år från utskriftsdatum.