Hårvårdsprodukter

 

 

 

L’ANZA är det enda hårvårdsföretag som gör ”hårläkande” produkter. Att håret är friskt är inte bara viktigt för att skapa en viss frisyr eller stil, utan avspeglar också hela personens skönhet och välbefinnande.

Ökningen av kemiska behandlingar, värmestyling och skadliga ämnen i miljön har lett till att mer än 80 procent av dagens salongskunder har skadat hår. L’ANZAs formulor innehåller avancerade ingredienser som får skadan att ”läka” och verkar förnyande så att håret blir friskt och ungdomligt igen. Läkning är grunden för ett vackert hår.

En viktig del i tankesättet hos L’ANZA är givetvis miljön, vi har bland annat sulfatfria shampoo i Advanced Healing serierna, paraben säkrat, återvinningsbara förpackningar m.m. L’ANZAs produkter stöder en frisk och hållbar planet.

L’ANZA jobbar med den senaste Nanoteknologin i så väl de vårdande produkterna som styling, färg och övriga tekniska produkter. Resultatet blir den djupast möjliga penetration av hårstrået.

Alla våra produkter som lämnas kvar i håret, så väl treatment/conditioner, styling och finish ger inte bara ett fullt UV- skydd utan också ett värme skydd på 240-260 grader Celsius.

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.