Classic Massage

CLASSIC HELKROPP / 55min 650kr

En avspänningsmassage för hela kroppen som löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen samt sänker stressnivån.

CLASSIC NACK- & RYGG / 25min 425kr
Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar.

CLASSIC NACK- & RYGG XL / 40min 550kr

Avspänningsmassage för nacke och rygg. Blodcirkulationen ökar samt stressnivån minskar. För dig som är i behov av en lite längre massage för nacke och rygg.

TAKTIL MASSAGE / 55min 650kr

Taktil massage skapar lugn, bland annat genom utsöndring av hormonet oxytocin även kallat “lugn och ro-hormonet”. Här jobbar massören med lugna och mjuka rörelser. Sänk kroppens takt, blodtryck och koppla av till varm och fast mjuk massage. Med mycket värme, då du som kund ligger på värmedyna under behandlingen.

ENERGIMASSAGE / 25min 425kr

En avkopplande men samtidigt energigivande massage för ryggen där du har kläderna på.
I denna massage sitter man upp i en massagestol.
Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkter längs kroppens meridianer. Vi sätter fart på blodcirkulationen, lymf- och energiflödet i hela kroppen.
Denna behandling hjälper kroppens energier att balansera sig och ger dig därmed den effekt du behöver. Är du stressad och orolig känner du dig lugn och avslappnad efteråt. Är du däremot trött och hängig upplever du ökad energi.

ANSIKTS & HÅRBOTTENSMASSAGE / 25min 495kr

En avkopplande och alldeles underbar massage för ansikte  och hårbotten. Ansiktsmassage gör att blod och syre flyter till och musklerna slappnar av: Huden livas och stramas upp och själen slappnar av. Ansiktsmassagen tar därför både fram din inre och yttre skönhet. Ansiktet är själens spegel. Varje ögonblick under dagen arbetar vi med vårt ansikte. Vi uttrycker glädje, smärta och stress. Spåren efter en hetsig arbetsvecka sitter i värsta fall kvar när det är dags för helgens vila. Med ansiktsmassagen tvättar du bort spåren efter en hård arbetsvecka.