Behandlande Massage

Vid låg men långvarig belastning hålls musklerna aktiverade hela tiden, till slut överskrids gränsen för vad musklerna tål.

DJUPGÅENDE MASSAGE / 40min 625kr / 55min 740kr

En djupgående massage där vi inte bara jobbar med att lösa upp muskelspänningar utan även att hitta orsaken till varför du har ont och behandla den. Massagen utförs av vår certifierade massageterapeut som har en lång utbildning och massor av erfarenhet av behandlande massage.

NBE 3000 LYMFDRÄNAGE  / 35min  750kr

Lider du av svullnad? Har du varit sjuk och behöver få igång kroppen igen eller har du blivit opererad? Då är lymfdränage otroligt effektivt. Med mjuka rörelser flyttar vi bort din överflödiga vätska. Att göra lymfdränage med NBE 3000 är mycket effektivare än manuell lymfdränage då de elektromagnetiska impulserna jobbar bättre än vad man kan göra med händerna. Har du ont i musklerna men blir du inte hjälpt av muskelmassage? Då ska du prova lymfdränage – din lymfa kan ha “strypts” och då kan du få muskelvärk fast det egentligen är lymfan som är problemet.

NBE 3000 MUSKELBEHANDLING / 25min 750kr / 50min 900kr

Har du ont i musklerna? Har du fått plötslig smärta som tex ryggskott? Då lindrar NBE 3000 muskelbehandlingen mycket effektivt. NBE 3000 behandlar dina ömmande muskler utan smärta och ger ett mycket effektivt resultat. I denna behandlingen kombinerar vi NBE 3000 och traditionell klassisk massage