Manikyr – Handvård

MANIKYR SPA / 30min 425kr
Denna behandling passar dig som har vårdade naglar men behöver en uppfräschning. Dina naglar får ett vackrare utseende med formning och polering. Lackning ingår.

MANIKYR CLASSIC / 60min 645kr
Vårda din händer och naglar med en grundlig manikyr. Vi tar hand om dina nagelband, formar och filar naglarna följt av polering och lätt handmassage. Lackning ingår.

MANIKYR DE LUXE / 75min 795kr
En manikyr med det lilla extra. Inleds med ett uppmjukande handbad följt av formning av naglarna, vård av nagelband samt polering av nagelplattorna. Därefter görs en avkopplande hand- och underarmsmassage med härlig peeling och sist men inte minst ett fuktighetsgivande paraffinbad. Lackning ingår.

Fransk manikyr kan läggas till för 95kr.

PARAFFINBAD / 25min 300kr
Paraffinbad ger omedelbara synliga förbättringar på torra och nariga händer redan efter första behandlingen. Den har dessutom positiv effekt på valkar, självsprickor, nagelband, dålig blodcirkulation samt reumatism och känsliga leder. Händerna blir varma, mjuka och får ett välvårdat utseende. Kan göras som kur.

SHELLAC / 45 min 595kr
En vårdande nagelbehandling som ger din egen nagel en förstärkande och skyddande effekt. Det här är behandlingen för dig som vill ha en förstärkning av din egen naturliga nagel och som vill ha ett nagellack som verkligen sitter. Nagellacket sitter i minst 2 veckor och ger en otroligt vacker glans. När nagellacket har härdats sista gången i uv-lampan så är det helt torrt. Äntligen slut på problemet när man har nylackade naglar och råkar slå i så att lacket förstörs och man får lacka om!  Enkel och skonsam borttagning av lacket. En vårdande mini-manikyr utförs innan lackningen.

NAGELFÖRLÄNGNING / 90min 900kr

NAGELFÖRLÄNGNING MED LACKNING / 105min 950kr

NAGELFÖRLÄNGNING ÅTERBESÖK / 60min 550kr
NAGELFÖRLÄNGNING Borttagning av material / 30min 295kr
NAGELFÖRSTÄRKNING / 60min 650kr