Specialbehandlingar

NIMUE SPECIALBEHANDLINGAR

AHA BEHANDLINGAR / 30 – 45min från 395kr
(i samband med ansiktsbehandling 150kr)
Har du orenheter, pormaskar eller pigmenterad hud? Då är en AHA behandling/kur något för dig. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, passande AHA Complex samt avslutande kräm. Det finns flera olika typer av AHA behandlingar beroende på problem. För mer information om vilken som passar just dig vänligen fråga din terapeut innan du bokar.
(Vanligtvis rekommenderar vi AHA behandlingar som en kur för att kunna uppnå ett bestående resultat. Vid köp av 6 behandlingar erhåller du en 7:e behandling utan kostnad.)

RYGGBEHANDLING / 60min 725kr
Har du problem med pormaskar och orenheter på ryggen? Då kan vi rekommendera en ryggbehandling med peeling följd av grundlig portömning och passande mask som lugnar och ger fukt.

AHABEHANDLING RYGG / 25min 495kr
En behandling som passar dig som har orenheter på ryggen och som tidigare gjort en ryggbehandling. AHA behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av AHAsyra pensling. För bästa resultat görs behandlingen i kur.
(Portömning ingår ej)

pHformula Specialbehandlingar

Konsultationsbehandling / 20min 395kr
När du är intresserad av att göra specialbehandlingar med pHformulas produkter gör vi först en konsultationsbehandling. I konsultationsbehandlingen ingår en grundlig analys av din hud för att sedan göra en behandlingsplan anpassad för just dig. Vi gör även en behandling för att se vilken behandling som passar bäst.

Konsultationsbehandling inkl C-vitaminbehandling / 30min 795kr
När du är intresserad av att göra specialbehandlingar med pHformulas produkter gör vi först en konsultationsbehandling. Vi gör en grundlig analys av din hud för att sedan göra en behandlingsplan anpassad för just din hud. Vi gör även en behandling för att se vilken behandling som passar bäst. C-vitaminbehandlingen är bra för få tillbaka lyster och spänst i huden. Har du ojämn hudstruktur eller pigmentering passar den här behandling utmärkt. Den här behandlingen passar även perfekt på sommaren.

V.I.T.C Radiance C-vitaminbehandling / 30min 795kr
I samband med ansiktsbehandling Classic eller Compact 300kr.

C-vitaminbehandlingen är bra för att få tillbaka lyster och spänst i huden. Har du ojämn hudstruktur eller pigmentering passar den här behandling utmärkt. Den är perfekt att göra under sommarmånaderna.

A.G.E Antiagebehandling / 30min 795kr
Denna ytterst effektiva behandling är bra mot typiska tecken på åldrande som solskador, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, linjer och mimiska rynkor, trött och livlös hud

M.E.L.A Pigmentbehandling / 45min 995kr
Denna behandling är utmärkt för melasma, kloasma, pigmentering orsakad av uv-strålning, ytliga melaninskador, lentigo,fräknar och postinflamatorisk hyperpigmentering.

A.C.N.E Acnebehandling / 30min 795kr
Denna behandling är fantastisk om du lider av ökad talgproduktion, förstorade porer, ärr och acne. Behandlingen löser upp orenheter, är bakteriedödande i acnehud eller acnebenägen hud. Den har även anti-inflammatorisk effekt och återuppbygger acneskadad hud.

C.R Behandling för känslig hud / 30min 695kr
C.R är en effektiv behandling om du lider av roscacea, perioral dermatit eller har mycket känslig hud. Behandlingen är även bra mot acne, förstorade porer och ärr som är ett vanligt inslag i roscacea.