L’anza Schampoo

 

 

Lanza Thickening Shampoo ger otrolig volym och tjocklek åt fint, tunt hår. Detta sulfatfria volymschampo är extra milt och innehåller naturlig gugobark som bidrar till ett rikt lödder. Silica från bambuextrakt ökar hårstråets tjocklek med upp till 60%.

 

Användning: Applicera i fuktigt hår, massera in & skölj. Forsätt med Thickening Conditioner.

 

 

 

 

 

Lanza Glossifying Shampoo är ett dagligt sulfatfritt schampo från Lanza som rengör håret milt samtidigt som det jämnar ut krusighet. Lanza Glossifying Shampoo innehåller naturlig kvillajabark som ger ett krämigt, lyxigt lödder. Organiskt pärlkornsextrakt lugnar lockar, medan Keratin Healing System och mangostanextrakt ger en skimrande glans. Lugnar lockar och vågor tillfälligt utan användning av kemikalier.

 

Användning: Applicera i fuktigt hår, massera in och skölj.

 

 

 

 

Lanza Healing Color Color-Preserving Shampoo är ett extremt färgbevarande schampo som avlägsnar föroreningar varsamt. Den har extra mild, sulfat-fri formula som är skonsam mot håret och ger det silkesglans. Tack vare Flower Shield ComplexTM skyddar den håret i hela färgspektret. Dessutom är den berikad med trippelt UV-skydd samt Keratin Bond System 2TM.

Användning: Applicera en riklig mängd i vått hår och arbeta upp ett ordentligt lödder. Skölj noggrant. Fortsätt med Color Preserving Conditioner.

 

 

 

 

 

 

Lanza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo är ett otroligt krämigt schampo som innehåller en extra mild och sulfatfri formula med en blandning av tahitisk tamanuolja och polynesiska växter med lugnande effekt. Deras reparerande aktiva ämnen tillför fukt långt in i hårets uttorkade områden. Naturligt gugoextrakt ger ett riktligt lödder som varsamt avlägsnar föroreningar. Håret får en ny fräschör och en hälsosam lyster. 

Användning: Applicera i fuktigt hår, massera in och skölj.

 

 

 

 

 

 

Lanza Healing Strength White Tea Shampoo Denna speciella sulfatfria formula innehåller Cystine Peptide Complex och superantioxidanten vitt te, som förhindrar att håret blir skört, matt och livlöst. Lanza White Tea Shampoo förlänger processen av olika faktorer som påskyndar åldrandet av håret. Den naturliga kvillajabarken, naturens egna milda rengörare, tar varsamt bort föroreningar. Håret glänser av silkeslen mjukhet och förnyad vitalitet. Lanza White Tea Shampoo skyddar mot UVA, -B & -C strålar.

Användning: Applicera en lagom mängd i vått hår och massera omsorgsfullt. Skölj och upprepa om det behövs. Fortsätt med “Manuka Honey Conditioner”.

 

 

 

 

 

 

Lanza Keratin Healing Oil Shampoo innehåller koncentrerade reparerande aktiva substanser. Ett fylligt och krämigt schampo som ger ett rikligt lödder. Bygger volym och styrka samtidigt som håret återfuktas med Phyto IV Complex. Produkten är sulfat-, paraben-, gluten- och natriumkloridfri. Reparerar håret och skyddar hårfärgen.

Nästa generations keratin förstärker keratinet i hårstrået, bygger upp cortex för att öka volymen och ger styrka och flexibilitet.

Användning: Applicera en lagom mängd i vått hår och massera omsorgsfullt. Skölj och upprepa om det behövs. Forsätt med “Manuka Honey Conditioner”.

 

 

 

 

Clarifying Shampoo

ClarifyingShampoo avlägsnar skonsamt “grönt hår” och “oranget hår“ orsakat av t.ex. hushålls- och brunnsvatten samtidigt som Clarifying Shampoo upprätthåller den naturliga hårfärgen. Naturliga rengörare och EDTA-fria kelater tar försiktigt bort klor, mineraler från hårt vatten, produktuppbyggnad, metaller, kemikalier, rök och föroreningar från håret. Färgen skyddas samtidigt som håret blir otroligt glansigt, friskt och levande. Denna sulfat-fria och natriumklorid-fria formula är skonsam nog att användas dagligen.

Användning: Applicera i fuktigt hår, massera in och skölj. Fortsätt med Keratin Infusion.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.