L’anza Stylingprodukter

Lanza Beach Spray

 

Lanza Beach Spray är en saltvattenspray med djuphavsvatten från stilla havet som innehåller den perfekta mängden naturligt havssalt (inte natriumklorid) som ger konsekventa resultat utan att torka ut håret eller påverka hårfärgen. Lanza Beach Spray skapar sensuella, rufsiga, vindblåsta frisyrer med naturlig vågighet och volym. Förstärkande havsmineraler med zink, magnesium och kalium stöder och ger håret en look direkt från stranden. Innehåller näringsrika havsväxter.

Användning: Spraya Lanza Beach Spray i fuktigt eller torrt hår. Krama med händerna. Föna eller lufttorka.

 

 

 

Lanza Design Foam

Lanza Design Foam har en rik och krämig formula som ger volym och spänst med långvarig hållbarhet. Lanza Design Foam erbjuder flexibelt stöd och fyllighet. Ger håret en mjuk, smidig, naturlig look och känsla. Utmärkt ihop med locktång för att skapa lockar eller vågor.

Användning: Omskakas väl. Vänd burken upp och ned och applicera en liten klick i handflatan. Fördela jämnt i håret och styla till önskad frisyr. För hållbarhet, mjukhet och volym, applicera i händerna och fördela jämnt i fuktigt hår. Låt håret lufttorka eller föna med diffuser. För mjuk volym, applicera i händerna och fördela i fuktigt hår & föna. Använd därefter locktång för att skapa lockar eller vågor, om så önskas. Stadga: Medium/Flexibel

 

 

 

 

Lanza Dramatic f/x Hairspray  

Lanza Dramatic f/x Hairspray är en miljövänlig aerosol hårspray med fin mist. Lanza Dramatic f/x Hårspray är en superfast frisyrspray vilken ger den bestämda förmågan som krävs för dagens designstilar. Lanza Dramatic f/x Hårspray ger volym och kontroll med en förstklassig fasthet utan att bli klibbig. Den skänker en otrolig lyster. Vattenlöslig.

Användning: Spraya direkt på håret efter behov. Upprepa behandlingen för ett extra fast resultat. Om man vill ha ytterligare lyft, spraya på hårrötterna medan det torkar eller spraya på det färdiga resultatet om man vill ha en stark fasthet i frisyren. Stadga: Extra Stark

 

 

 

 

Lanza Daily Thickening Treatment

Lanza Daily Thickening Treatment har en diameterökande formula som ger stöd åt varje hårstrå för att bygga upp volym inifrån. Ger ett otroligt lyft och stöd. Skyddar mot värme och UV-strålar. Lanza Daily Thickening Treatment innehåller silica från bambuextrakt ökar hårstråets tjocklek med upp till 60%.

Användning: Spraya på handukstorkat hår, föna för maximal volym.

 

 

 

 

 

Lanza Zero Weight Gel

Lanza Zero Weight Gel är en viktlös alkoholfri volymgelé med en superstark och totalformande mångsidighet. Lanza Zero Weight Gel förvandlar fint kraftlöst och hängigt hår till fylligt och volymiöst hår med extra struktur och fasthet utan att bygga upp det.

Användning: Pumpa upp en liten mängd i handflatan och fördela det jämnt genom fuktigt hår. Forma håret som vanligt.

 

 

 

 

 

Lanza Healing Volume Root Effects

Lanza Healing Volume Root Effects ger ett starkt lyft från hårfästet med volym och struktur samtidigt som det skyddar håret och hårbotten med antioxidanter. Denna lättviktsskumspray som hårförtjockare ger fyllighet och höjd till alla hårstrukturer.

Användning: Lanza Root Effects kan användas på vått eller torrt hår. Håll flaskan 7-10 cm från hårbottnen och spraya för att få ett maximalt lyft. För att få volym i hela håret arbeta ut produkten ända till hårtopparna. Föna håret som önskas och skapa den slutliga stilen.

 

 

 

 

Lanza Polyester Stylingcreme 

För fyllighet, studs & glans, applicera i rent, fuktigt hår, föna till önskat resultat För lyft, volym & fyllighet med flexibel stadga, applicera i torrt hår vid roten För rörlig kontroll av lockar och frissighet utan att tynga, applicera i fuktigt lockigt/vågigt hår, krama i under torkning För struktur, applicera i vågigt/lockigt hår, skulptera och låt lufttorka För en mjuk romantisk look på fina hår, applicera i fuktigt hår och låt torka något, fortsätt med varma spolar För ökad glans, blanda med Lanza Anti Aging Silk Serum

 

 

 

 

 

Lanza Neem Plant Silk Serum

Lanza Neem Plant Silk Serum med sin otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett. Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla.

Lanza Neem Plant Silk Serum gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster. Neem plant silk serum minskar torktiden på håret med 55%. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten.

Användning: Gnugga en liten mängd Lanza Neem Plant Silk Serum mellan handflatorna och fördela jämnt i rent handdukstorkat/fuktigt hår. Föna och styla. Även utmärkt på torrt hår och före användning av plattång

 

 

Lanza Urban Molding Paste

Lanza Urban Molding Paste är en paste som ger frisyren stöd när du vill skapa en modern look. Gör håret fylligt och tjockt, ger mer formbara frisyrer med ökad volym, stadga och struktur.

För att ge en fräsch, rufsig look: Applicera i torrt hår och för det uppåt och utåt.

För ändrad struktur:Applicera i fuktigt hår, föntorka till rätt form och applicera på nytt för att ge definition.

För att ge fint hår ökad volym och tjocklek:Applicera i fuktigt hår och föntorka. Lanza Urban Molding Paste är idag en av världens mest sålda styling produkt.

 

 

Lanza Taffy Stylingcreme 

För en flexibel slät look som håller hela dagen, applicera i rent, fuktigt hår, styla med kam och låt lufttorka För definition och kontroll av frissighet, applicera i rent, torrt, stylat hår För en slät finish, applicera i rent, fuktigt hår, föntorka mjukt; fortsätt med plattång För lockig definition, applicera i rent, fuktigt hår; forma lockar & låt lufttorka För “morgonfrisyr-look”, blanda med Lanza Molding Paste.

 

 

 

 

 

Lanza Powder Up Texturizer

Maximera din volym med detta fantastiska volympuder från Lanza. Powder Up är lätt att styla håret med och kladdar inte, levererar garanterat maximal volym alla gånger du behöver.

Stadga: 6 av 10 ger volym till alla slags hår. Den blir aldrig stel eller klistrig. Dammar inte och mattar ej mörka hår Lanza Powder Up ger en naturlig rörelse och separation som varar hela dagen. (Du kan när som helst köra händerna genom håret, stöka till och styla om.) Pulvret smälter och löses upp direkt när det kommer i kontakt med håret. Produkten absorberas helt och efterlämnar inga vita pulverrester i håret. Eftersom produkten absorberas av håret, så efterlämnas ingen produktkänsla på hårstråets yta. (Till skillnad från vätskor som behöver tid att torka och ibland lämnar en beläggning och känsla av överflöd i håret.) Lanza Powder Up ger stadga, stöd och kontroll

 

 

Lanza Healing Style Contour Fiber Cream

Lanza Healing Style Contour Fiber Cream samlar enskilda hårstrån att bilda smidiga och kreativa former med glans. Separerar, definierar och detaljerar, vilket möjliggör utpräglad design och flexibla strukturer. Lanza Healing Style Contour Fiber Cream innehåller Cupuaçu och Acacia Senegal Gum från Amazonas regnskog som erbjuder naturlig hållfasthet och styling egenskaper.

Användning: Applicera i handdukstorkat eller torrt hår. Styla efter önskemål.

 

Lanza Healing Style Sculpt Dry Clay

Lanza Healing Style Sculpt Dry Clay med sin torra lerformula möjliggör starkare grepp, djärvare texturer och förbättrad kontroll. Lanza Healing Style Sculpt Dry Clay är en matt stylingprodukt som ger en enorm fyllighet och volym. Idealisk för skulptering och detaljer. Innehåller Amazon White Clay och Brazilian Nut Oil från Amazonas regnskog som erbjuder naturlig hållfasthet och styling egenskaper.

Användning: Applicera i handdukstorkat eller torrt hår. Styla efter önskemål.

 

 

Lanza Shape Putty

Lanza Shape Putty är en lättviktskräm med bra stadga och grepp. Förstärker texturen, separerar och definierar din frisyr. Ger dig möjlighet att omforma, förbättra och återstyla frisyren när du vill under dagen. En sammetslen konsistens med en lätt krämig känsla som gör ditt hår följsamt och kontrollerat hela dagen. Tynger inte ner håret. Lätt att tvätta ur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.