L’anza Balsam & Inpackningar


BALSAM

 

Lanza Thickening Conditioner. 

Lanza Thickening Conditioner ger en enastående volym och spänst åt fint, tunt hår. Denna viktlösa formula ger märkbar volym och tjocklek. Håret får nytt liv med hälsa och glans. Silica från bambuextrakt ökar hårstråets tjocklek med upp till 60%. Pump Ingår

 

Användning: Efter att ha använt Lanza Thickening Shampoo applicera generöst och arbeta genom håret från toppar till rötter. Skölj noggrant.

 

 

 

 

 

Lanza Glossifying Conditioner

Lanza Glossifying Conditioner är ett dagligt balsam som gör håret blankt, mjukt och silkeslent, och gör det mer lättskött och flexibelt. Lanza Glossifying Conditioner innehåller organiskt pärlkornsextrakt lugnar lockar, medan Keratin Healing System och mangostanextrakt ger en skimrande glans. Läker håret och blockerar fukt.

 

Användning: Applicera generöst efter schamponering. Skölj noggrant.

 

 

 

 

Lanza Healing Color Color-Preserving Conditioner

Lanza Helaing Color Preserving Conditioner är ett oöverträffat färgbevarande balsam med ultravårdande formula som jämnar- & reder ut håret och ger det en silkeslik mjukhet och strålande glans. Den gör håret upp till 50% lättare att reda ut. Tack vare Flower Shield ComplexTM skyddar den håret i hela färgspektret. Dessutom är den berikad med trippelt UV-skydd samt Keratin Bond System 2TM.

 

 

 

 

 

Lanza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner

Lanza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner är rik på mjukgörare som snabbt tränger in och dränker håret med ett överflöd av fukt utan att tynga ner. Hawaiisk kukuinötolja och polynesiska växter i kombination med Lanzas välkända Keratin Healing System ger fukt som har en lugnande effekt långt in i hårets inre lager. Håret blir otroligt mjukt och silkeslent och får förnyad fräschör och lyster. För torrt hår.

 

 

 

 

 

Lanza Manuka Honey Conditioner

Lanza Manuka Honey Conditioner är avsedd för dagligt bruk och förvandlar snabbt svagt, livlöst och åldrat hår till ett starkt och glänsande ungdomligt hår. Den näringsrika Manuka-honungen har otroliga reparerande egenskaper. Lanza Manuka Honey Conditioner gör håret smidigt och lätthanterligt, samtidigt som det ger håret lyster. Skyddar mot UVA, -B & -C strålar.

 

 

 

 

 

 

Lanza Keratin Healing Oil Conditioner

Lanza Keratin Healing Oil Conditioner innehåller koncentrerade reparerande aktiva substanser. Ett fylligt och krämigt balsam som ger ett rikligt lödder. Bygger volym och styrka samtidigt som håret återfuktas med Phyto IV Complex. Produkten är sulfat-, paraben-, gluten- och natriumkloridfri. Reparerar håret och skyddar hårfärgen.

Nästa generations keratin förstärker keratinet i hårstrået, bygger upp cortex för att öka volymen och ger styrka och flexibilitet

 

INPACKNINGAR

 

 

Lanza Healing Color Color-Preserving Trauma Treatment

Lanza Healing Color Color-Preserving Trauma Treatment är en blandning av Ceramid-2 och KB2 (Keratin Bond System 2), två kraftfulla ingredienser som båda har starka reparerande effekter, resulterar i att hårstrukturen återställs och färgen fäster bättre.

 

Användning: Applicera efter schamponering, låt verka ca 5 minuter och skölj. Du kan även lämna kvar inpackningen utan att skölja ur.

 

 

 

 

Lanza Healing Pure Keratin Infusion

Lanza Healing Pure Keratin Infusion är en proteinrik behandling som är nödvändig efter användning av Clarifying Shampoo och den kelerande processen. Keratin gjuts in direkt i mikroskopiska hål och luckor i håret. Dessa har bildats där metaller, mineraler och föroreningar tagits bort. Väl inne binds keratinet till håret och förbättrar dramatiskt styrkan, smidigheten och glansen. Kan också användas dagligen för att stärka svaga och sköra hår.

 

Användning: Applicera i fuktigt hår efter schamponering. Låt sitta i 1 minut och skölj noggrant.

 

 

Lanza Healing Color Magic Bullet

Lanza Healing Color Magic Bullet är en sprayinpackning som ger otrolig glans och vård. Reparerar och bygger upp håret från insidan och låser in färgen. Håret blir följsamt, mjukt och välvårdat.

Användning: Lanza Magic Bullet sprayas i nytvättat hår och låt självtorka eller styla som vanligt med fön. Skölj ej ur!

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.