Startkit

 

Start Now! Essentials collection 

Starter Kit är ett praktiskt kit med 5 produkter från Pürminerals makeupserie för den som vill prova på eller kombinera produkter som passar bra ihop. Bland annat innehåller kitet 4 in 1 Pressed Mineral Makeup som är ett multifunktionellt puder och foundation i ett och finns i 8 olika färger att välja mellan. Kitet innehåller även en hudkorrigerande primer, en närande mineralmascara, en foundationborste samt ett pressat mineral-solpuder. Alla Pürminerals makeup-produkter är fria från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Kitet innehåller följande produkter:

4 in 1 Pressed Mineral Makeup: Foundation, puder, concealer och spf 15 allt i en och samma produkt! Den täcker bra på ett naturligt sätt, låter huden andas och ger ett jämnt resultat. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre. E-vitamin och Sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralprodukter kan göra vid värme eller på sommaren. Innehåller inte några kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol. Färgerna som finns att välja mellan är Blush Medium, Golden Dark, Light Tan, Gold Medium, Light, Medium Dark, Porcelain och Tan. 4,3 gram.

Mineral Glow: Ett pressat mineral-solpuder som ger färg, näring och fasthet allt i ett. Endast en färg som du kan få mörkare genom att bygga lager på lager och som passar alla hudtoner och hudtyper. Kan även användas som ögonskugga, rouge eller på läppar. Det gyllene pudret innehåller antioxidanter för att få huden att se fräsch och skimrande ut. Mineralpudret innehåller inte olja, alkohol, parfym eller kemiska färgämnen. Produkten är glutenfri. 3,4 gram. 

Correcting Primer Neutral: En ickeoljig, porsammandragande och hudkorrigerande primer som ger en jämn hudton, suddar bort fina linjer och ger en klar och fast hud. Produkten stimulerar samtidigt kollagen och cellförnyelsen. Genom att använda primern sitter makeupen längre. Nyansen Neutral passar alla hudtoner. 10 ml.    

Impact Plus Mascara: 
En närande mineral-mascara som både ger längd, volym och böjer fransarna samtidigt som den innehåller vitaminer och verkar som ett balsam för fransarna. Mascaran innehåller mineralpigment, B-vitamin, näring och fukt samtidigt som den är vattenresistent och fiberfri. Borsten är lätt att bygga upp och styra intensiteten på fransarna med och det går också bra att bättra på under dagen och bygga på med upp till 5 lager. Mascaran är fri från syntetiska färgämen. 3,4 gram.

Chisel Makeup Brush: En specialdesignad borste som passar perfekt att applicera 4 in 1 Pressed Mineral Makeup med och ger total täckning och jämn applicering varje gång. Fungerar även bra att applicera puder eller rouge med. 

 

4-in-1 Complexion Kit

4-in1 Complexion Kit är ett praktiskt kit med 5 basprodukter från Pürminerals makeupserie som korrigerar, jämnar ut hudtonen och ger en perfekt hud. Kitet innehåller allt du behöver för att uppnå en felfri basmakeup. Produkterna innehåller det senaste inom hudvårdande ingredienser som får din hud att uppnå en helt ny nivå av perfektion. De ger allt från ett lätt och naturligt utseende till en heltäckande, retuscherad look. Alla Pürminerals makeup-produkter är fria från mineralolja, alkohol, talk, parfym, parabener, konserveringsmedel, fyllnadsmedel och kemiska färgämnen.
Kitet innehåller följande produkter:

Disappearing Act 4-in-1 Concealer – Den nya generationens krämiga concealer som både döljer och förebygger samtidigt. Den skapar en felfri hy med inbyggda hudvårdande ingredienser. Oönskvärda ögonlinjer, mörkar ringar och blemmor motverkas effektivt med hjälp av aktiva ingredienser som salicylsyra och Waltheriaextrakt samt Pürminerals Ceretin Complex med renat, icke-irriterande retinol och fuktmaximerande ceramider. Produkten är enkel att blanda och arbeta med. Den ljusar upp, lyfter och balanserar hudens utseende med minimal ansträngning. Applicera concealern på problemområden med Maximum Coverage Brush. 1,7 gram.

4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer – Dagcreme, primer, foundation och SPF 20 – allt i ett! En innovativ formula som ger massor med fukt och samtidigt korrigerar huden. Innehåller bland annat Pürminerals exklusiva Ceratin Complex vilket är en unik ingrediens utvecklad för att radikalt förnya huden utan irritation. Använd den ensam för en supernaturlig hy eller som en fuktgivande bas före din övriga mineralmakeup. Ger en lättare makeup med en diskret färgton. Applicera en liten mängd på rengjord hud. 10 ml.

4-in-1 Liquid 14-hours Wear Foundation SPF 15 – Hur länge klarar du dig utan behöva bättra på makeupen? Ett par timmar? Halva dagen? Med Pürminerals flytande foundation håller makeupen perfekt. Lätt och oljefri med en testad formula, ger den en makeup som garanterat håller. Dessutom innehåller den det superfuktgivande Ceretin Komplexet som får din hud att se fräsch ut hela dagen. Med 4-in-1 Liquid Foundation får du en hållbar oljefri makeup som täcker bra och jämnar till huden. Använd först Correcting Primer. Applicera sedan din foundation med fingrarna eller med Liquid Coverage Brush. För maximal täckning, applicera 4-in-1 Pressed Mineral Makeup med Chiesel Brush ovanpå 4-in-1 Liquid Foundation. 10 ml.

Enhanced 4-in-1 Pressed Mineral Makeup – Foundation, puder, concealer och SPF 15 – allt i en och samma produkt! Den täcker bra på ett naturligt sätt, låter huden andas och ger ett jämnt resultat. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre. E-vitamin och Sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralprodukter kan göra vid värme eller på sommaren. Applicera 4-in-1 Pressed Mineral Makeup med Chiesel Brush för ett mer täckande men ändå naturligt resultat. 4,3 gram.

Correcting Primer Neutral – En ickeoljig, porsammandragande och hudkorrigerande primer som ger en jämn hudton, suddar bort fina linjer och ger en klar och fast hud. Produkten stimulerar samtidigt kollagen och cellförnyelsen. Genom att använda primern sitter makeupen längre. Nyansen Neutral passar alla hudtoner. Appliceras på rengjord och återfuktad hud, antingen med fingrarna eller Powder Brush. Låt torka innan applicering av nästa produkt. 1,5 ml (provpåse).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.