Serum

Stone Crop Serum

Fuktgivande serum som jämnar ut hudtonen

Stone Crop, fetbladsväxten, ger rikt med fukt till huden och tillsammans med järnek, förebygger och minimera pigmenteringar på huden vilket ger en jämnare hudton. Grönt te ger skyddande antioxidanter samt lugnar. Använd några droppar under din kräm dagligen eller som en kur.

 

Couperose-C Serum

Lugnande serum, för känslig hy, rodnader, irritationer och rosacea

Nypon, fräken och pepparmint lugnar och reducerar inflammation och irritation i huden samt stärker hudens skyddsbarriär. Serumet hjälper effektivt till att reducera och balansera synliga tecken på rosacea efter endast 3 – 4 veckor vid daglig behandling. Använd några droppar under din kräm dagligen eller som en kur.

 

 

Strawberry Rhubarb Hyaluronic Serum

Fuktgivande serum med »plumping«-effekt

Renande och exfolierande egenskaper från jordgubb avlägsnar torr hud och hyaluron- syra binder effektivt fukt till huden samt ger en »plumping«- effekt till fina linjer och rynkor. Rabarber ger rikt med vitaminer, honung och aloe vera ger fukt och lugnar torra irriterade partier. Använd några droppar under din dagliga kräm eller som en kur.

 

 

Green Tea & Guava Fortifying Serum

Föryngrande och spänstgivande serum

Guavajuice, skyddande grönt te och närande honung ger ett spänstgivande serum. Guava revitaliserar och bevarar hudens spänst, honung ger mjukhet och grönt te, rikt på antioxidanter, skyddar huden mot fria radikaler som påverkar hudens åldrande. Använd några droppar under din dagliga kräm eller som en kur.

 

 

Eight Greens Youth Serum

Återskapande serum för mogen, normal till torr hud
Kraften från palmlilja, phyto-östrogen, ger ett naturligt lyft till ansiktet och behandlar hudens synliga tecken på åldrande. Fina linjer samt rynkor minimeras och huden får en förbättrad spänst. Linfrö och humle, rikt på omega 3 och antioxidant, ger huden skydd och paprika stimulerar hudens syresättning vilket ger en friskare och jämnare hudton.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.