Rouge

Pressed Mineral Blush är ett talkfritt rouge som innehåller naturliga pigment och mikroniserade mineraler. Rouget smälter lätt in i huden och ger en lystergivande färg som håller hela dagen. Pressed Mineral Blush är liksom övriga mineralprodukter från Pürminerals fritt från olja, alkohol, talk, doft, konserveringsmedel och kemiska färgämnen samt paraben och gluten.

Pressed Mineral Blush finns i 5 färger; Polynesian Pink, Roselite, Copper Sienna, Diamond Rose och Natural Bournite.

Användning: Applicera rouget efter 4 i 1 Mineral Makeup genom att svepa en rougeborste i lätta rörelser vid den övre delen av kindbenet, och skugga upp och utåt mot hårlinjen.

 

Pürminerals Rocks är en multitasking-produkt med pärlemor och 100 % rent pigment i lösa bitar som kan användas på flera olika sätt för att ge lyster och färg. Highlight, ljusa upp och definiera dina kinder, ögon och läppar med dessa unika puder i härliga färgkombinationer. Pudren är parabenfria.

Pürminerals Rocks finns i 3 skimrande och lystergivande nyanser; Lava Rocks, Pur Rocks och Hot Rocks. 

Användning: Applicera pudret med Powderbrush genom att arbeta in borsten i stenarna för att frigöra de rena pigmenten och svep sedan pudret över hela ansiktet eller på valda delar som exempelvis kinder och ögon samt hals och dekolletage. Applicera stenarna direkt på ögon och läppar för en intensivare färg.

 

Blush Makeup Brush

Blush Makeup Brush är en rougeborste som är lätt att använda och som plockar upp precis rätt mängd av Mineral Blush för att markera för att skapa en vacker kontur av kindbenet. Den snedställda borsten ger en vacker färgsättning och borsten är gjord av helt naturligt get och ponny-hår vilket känns otroligt mjukt mot huden.

 

Powder Brush

En stor och mjuk borste som används för att applicera Pürminerals specialpuder, Mineral Glow, Universal Marble Powder och Balancing Act. Man kan även använda den tillsammans med 4-in-1 Pressed Mineral Makeup för ett mer transparent resultat.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.