Puder & Solpuder

Mineral Glow är ett pressat mineral-solpuder som ger färg, näring och fasthet allt i ett. Endast en färg som du kan få mörkare genom att bygga lager på lager och som passar alla hudtoner och hudtyper. Kan även användas som ögonskugga, rouge eller på läppar. Det gyllene pudret innehåller antioxidanter för att få huden att se fräsch och skimrande ut. Mineralpudret innehåller inte olja, alkohol, parfym eller kemiska färgämnen. Produkten är glutenfri.

Användning: Använd Powder Makeup Brush och svep Mineral Glow över ansikte, hals eller kropp för ett solkysst look. Pudret kan användas för sig själv eller över 4 in 1 Pressed Mineral Makeup Foundation.
Tips! Passar även utmärkt att använda som ögonskugga, rouge eller till ditt favorit mineral-lipgloss för extra färg.

Universal Marble Powder är en multitasking-produkt som kan användas på flera olika sätt för att ge lyster och färg i ansiktet. Highlight, ljusa upp och definiera dina kinder, ögon och läppar med dessa unika pressade puder med härliga mosaikmönstrade färgkombinationer. Alla Universal Marble Mineral Powders innehåller flera vitaminer, mineraler och andra naturliga ingredienser som till exempel sheasmör och vitamin E, vilket ger huden näring och fukt. Pudren är parabenfria.

Universal Marble Powder finns i 3 nyanser:
-Pink: Ger en fräsch och rosig lyster i hela ansiktet, även bra som ögonskugga.
Bronze: Vackert bronspuder som även kan användas utan foundation under, ger färg och är uppljusande.
-Spice: Snyggt som rouge eller skugga och passar en mörkare hudton.

Användning: Applicera med Powderbrush över hela ansiktet eller på valda delar som exempelvis kinder och ögon samt hals och dekolletage.

Balancing Act – Shine Control Powder

Få en perfekt matt hud med Pürminerals puder Balancing Act, som effektivt reglerar hudens oljor. Med en mosaik av naturliga färgnyanser och en unik formula passar den alla hudtoner. Huden balanseras och ser naturligt vacker ut med hjälp av den matterande ingrediensen Sebaryl. Använd pudret direkt på huden för en naturligt matt look eller över 4-in-1 Pressed Mineral Makeup för ett mer täckande och matt resultat.

Användning: Använd Chisel Brush och applicera pudret i cirkelrörelser för att uppnå ett jämnt och fint resultat. Vid behov kan man applicera lager på lager.

 

Powder Brush

En stor och mjuk borste som används för att applicera Pürminerals specialpuder, Mineral Glow, Universal Marble Powder och Balancing Act. Man kan även använda den tillsammans med 4-in-1 Pressed Mineral Makeup för ett mer transparent resultat.

 

Chisel Makeup Brush 

Chisel Makeup Brush är en specialdesignad borste som passar perfekt att applicera 4 in 1 Pressed Mineral Makeup med och ger total täckning och jämn applicering varje gång. Fungerar även bra att applicera puder eller rouge med.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.