Primer

Primers – Ansikte och Ögonpartiet

Correcting primer
Den perfeka basen! Drar omedelbart samman porer och ger en jämn hudton.
Rynkor och linjer reduceras omedelbart. Huden får en fantastisk lyster.
Kollagen och cellförnyelsen stimuleras vilket i längden bidrar till en fastare hud.
Gör att makeupen sitter ännu längre.

Primer för ögonskugga!
Skuggan sitter på plats mycket längre, reducerar linjer. Innehåller fision skinlift som lyfter ögonlocket. Skuggan kan appliceras på fuktig eller torr primer.

Correcting Primer – Prep & Perfect

En lätt primer som döljer porer och skapar en perfekt jämn hudton. Verkar uppljusande och stärkande samtidigt som ytan blir silkeslen och slät. Innehåller ämnen med kliniskt bevisade egenskaper som förbättrar huden.

Applicering: Applicera med fingertopparna på rengjord och återfuktad hud. Låt torka och applicera sedan 4-in-1 Pressed Mineral Make-up.

 

Correcting Primer – Redness Reducer

Innehåller Pürminerals aktiva hudvårdande ämnen med kliniskt bevisad effekt. verkar uppljusande och stärkande och dämpar rodnader från blemmor och irriterad hud med hjälp av färgkorrigerande teknik. Bra att använda vid roscacea, om man har rodnader från acne eller vid ojämn hudton.

Applicering: Applicera med fingertopparna på rengjord och återfuktad hud. Låt torka och applicera sedan 4-in-1 Pressed Mineral Make-up.

Correcting Primer Color Balancer

Neutralisera mörka ringar, åldersfläckar, fräknar och ojämnheter med vår färgkorrigerande primer. Primern har en uppljusande och stärkande effekt på huden och slätar samtidigt ut fina linjer med kliniskt bevisad hudvårdsteknik.

Applicering: Applicera med fingertopparna på rengjord och återfuktad hud. Låt torka och applicera sedan 4-in-1 Pressed Mineral Make-up.

Cease Crease – Primer för ögonskugga

Håll ögonskuggan på plats med vår senaste innovation som förhindrar att ögonskuggan från att lägga sig i linjer och rynkor. Cease Crease är mer än bara en bas för ögonskuggan, den gör att huden ser fastare ut ut och hindrar ögonskuggan från att lägga sig i linjer samtidigt som denna problemlösande primer skapar en perfekt slät yta som gör att färgen fäster och sitter kvar.

Applicering: Applicera en liten mängd på rengjord hy innan du lägger makeup för att förbereda huden och ge den näring.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.