Oljor

 

Vårdande oljor för ansiktet som berikar dina Éminence produkter med ännu mer näring och verkan. Oljorna är passande att använda i dag- och nattkräm, eller att använda som en kur. Applicera några droppar olja före din kräm alternativt blanda i några droppar i din kräm.

Yarrow Oil

För den mycket känsliga och irriterade huden samt seborrea eller rosacea

En skön olja för den känsliga och irriterade huden då oljan har en reparerande och lugnande verkan på huden. Röllikablomman lugnar och läker huden, och alpha- och betakaroteonider förbättrar hudens naturliga läkningsprocess. Majsgroddsolja, rik på vitamin E och F, berikar huden med fukt och näring.

 

Calendula Oil

För en torr, mycket torr hud och även den känsliga

Ringbloms- och majsgroddsolja ger den torra huden rikt med näring, fukt och mjukhet. Antioxidant från ringblomman skyddar den torra huden mot skadliga fria radikaler och reducerar synliga ålderstecken på huden.

 

Tomato Seed Oil

Skyddande och anti-age-effekt

Upplev tomat på ett nytt sätt! Tomtatfröolja, rik på E-vitamin och lycopener (antioxidant) motverkar effektivt fria radikaler och reducerar synliga ålderstecken på huden. Mejram förbättrar cirkulationen och huden får en jämnare hudton. Vårdar och reparerar den solskadade huden.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.