Ögonbryn

Universal Mineral Makeup Pencil

Universal MIneral Makeuo Pencil är en 3-i-1 produkt som fungerar utmärkt både som eyeliner, lipliner och brynpenna i en och samma penna! Den glider på vackert och lätt och sitter på plats hela dagen. Pennan är inte bara smidig att ta med sig utan är även lättapplicerad och kladdfri och finns i tre naturliga nyanser för att komplettera olika hudtoner; Almandine, Golden Bronze och Natural. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Universal Mineral Makeup Pencil fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Användning:
Ögon: Applicera Universal Mineral Makeup Pencil i korta, jämna drag och börja med inre delen av ögat och arbeta dig utåt efter att du applicerat Pressed Mineral Eye Shadow.
Läppar: Börja i mitten av överläppen och applicera Universal Mineral Makeup Pencil ut till mungipan. Följ sedan upp med ditt favorit-Mineral Lipstick eller Lipgloss. Eller förstärk effekten ännu mer genom att ta både läppstift och avsluta med ett läppglans.
Bryn: Applicera Universal Mineral Makeup Pencil med korta, fjäderlätta drag och följ konturen av dina ögonbryn. Följ gärna upp med Mineral Brow Perfection om detta skulle behövas.

 

Mineral Brow Perfection

Mineral Brow Perfection är ett brynpuder och formande vax i samma produkt, två verktyg som formar och definierar dina ögonbryn. Vaxet formar ögonbrynen genom att släta ut håren och det unika mineral-brynpudret innehåller finfördelat skimmer som efterliknar de naturliga höjdpunkterna i brynhåret och ger ett naturligt fylligt bryn utan att se “ritat” ut. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Mineral Brow Perfection fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Användning: Använd Eyebrow Makeup Brush för att applicera Mineral Brow Perfection och borsta mothårs för att fluffa till ögonbrynen. Doppa sedan borsten i brynpudret och fyll ut brynen till önskad tjocklek och markerad effekt. 

 

Brow Makeup Brush 

Brow Makeup Brush är en professional ögonbrynsborste som hjälper dig att enkelt forma och definiera dina bryn. Borsten är platt med vinklad spets för att lätt kunna fylla i glesa bryn och ett absolut måste i skönhetsväskan!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.