Ögon

Perfect Fit – Eye Shadow Trio 

Upptäck din inre skönhet med nyanser som fångar din personlighet! Dessa bländande paletter har tre vackra färger som är särskilt utvalda av makeupartister. Nyanserna har kombinerats för att harmonisera med varandra och uttrycka känslor och stämningar. Trioskuggorna innehåller vårdande ingredienser som ger fasthet och reducerar rynkor och linjer på ögonlocket. Mineralsfärer ger en pigg blick med sin uppljusande effekt. Du får en sammetslen och jämn ögonmakeup utan synliga linjer som sitter hela dagen.

Användning: Använd Eye Shadow Brush och applicera den ljusaste skuggan under brynen samt i inre ögonvrån för att ljusa upp och ge en highlighteffekt. Arbeta in den näst mörkaste skuggan på ögonlocket för att ge ett djup. Sist skuggas den mörkaste färgen utmed globlinjen med hjälp av Crease Brush för att ge ett markerat djup. Tips! Applicera Eye Shadow Primer Cease Crease innan skuggorna för en ännu jämnare, klarare ögonmakeup som sitter bättre och håller längre.

Mineral Eye Defining Pencil

Mineral Eye Defining Pencil är en mångsidig ögonpenna med en självskärpande mekanisk applikator. Pennan har en krämig konsistens och är lätt att applicera, den är självvässande och vattenresistent för alla som vill ha en penna som verkligen sitter. Pennan kommer med en skumgummiapplikator så att man lätt kan skugga och skapa smokey eyes. Pennan finns i ett flertal färger som går att kombinera på många olika sätt, en multifunktionell penna som passar lika bra dagstid som kvällstid och ger en intensivt definierad blick. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Mineral Eye Defining Pencil fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Användning:  Applicera ögonpennan genom att lägga på ett liten mängd färg, börja längst in vid ögat och jobba utåt och färglägg med mjuka, korta drag. För att uppnå en smokey-effekt, sudda ut med skumgummiapplikatorn för att få en mjuk kant och lättare finish. Kom ihåg att sätta på korken efteråt för att hålla pennan fräsch.

 

Universal Mineral Makeup Pencil

Universal MIneral Makeup Pencil är en 3-i-1 produkt som fungerar utmärkt både som eyeliner, lipliner och brynpenna i en och samma penna! Den glider på vackert och lätt och sitter på plats hela dagen. Pennan är inte bara smidig att ta med sig utan är även lättapplicerad och kladdfri och finns i tre naturliga nyanser för att komplettera olika hudtoner; Almandine, Golden Bronze och Natural. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Universal Mineral Makeup Pencil fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Användning:
Ögon: Applicera Universal Mineral Makeup Pencil i korta, jämna drag och börja med inre delen av ögat och arbeta dig utåt efter att du applicerat Pressed Mineral Eye Shadow.
Läppar: Börja i mitten av överläppen och applicera Universal Mineral Makeup Pencil ut till mungipan. Följ sedan upp med ditt favorit-Mineral Lipstick eller Lipgloss. Eller förstärk effekten ännu mer genom att ta både läppstift och avsluta med ett läppglans.
Bryn: Applicera Universal Mineral Makeup Pencil med korta, fjäderlätta drag och följ konturen av dina ögonbryn. Följ gärna upp med Mineral Brow Perfection om detta skulle behövas.

Big Blink Mascara

Dina fransar kommer att nå en helt ny nivå med Pürminerals mirakelmascara Big Blink! Den banbrytande formulan är berikad med värdefull arganolja som omsluter varje frans med näring. Mascaran är laddad med E-vitamin, antioxidanter samt omega-3 och omega-9 fettsyror, en naturlig superingrediens som ger fukt och skyddar fransarna från synliga skador och fuktförlust. Fransarna får en explosion av färg och en fuktig lyster. Dessutom täcks varje frans perfekt, ända in i inre ögonvrån, tack vare den exklusiva borsten som garanterar ett klumpfritt resultat.

Användning: Börja utmed fransroten och kamma borsten genom övre och undre fransarna med långsamma strykningar. Upprepa flera gånger. Tips! Undvik att pumpa mascaran så torkar den inte ut.

Impact+ Mascara

Impact Plus Mascara är en närande mineral-mascara som både ger längd, volym och böjer fransarna samtidigt som den innehåller vitaminer och verkar som ett balsam för fransarna. Mascaran innehåller mineralpigment, B-vitamin, näring och fukt samtidigt som den är vattenresistent och fiberfri. Borsten är lätt att bygga upp och styra intensiteten på fransarna med och det går också bra att bättra på under dagen och bygga på med upp till 5 lager. Mascaran är fri från syntetiska färgämen.

Användning: Applicera med mascaraborsten på övre och nedre fransraden med långsamma, försiktiga och upprepade drag. Fler lager ger en intensivare blick och det går bra att bättra på under dagen.

 

Eye Shadow Makeup Brush 

Eye Shadow Makeup Brush en klassikt formad ögonskuggsborste tillverkad av helt naturligt get och ponnyhår som kan användas till skuggning eller blandning av skuggor på ett enkelt sätt. Borsten är mjuk men samtidigt fast vilket passar särskilt väl för applicering av Pressed Mineral Eye Shadows då det ger ett professionellt utseende på ögonmakeupen.

 

Crease Makeup Brush 

Crease Makeup Brush en mjuk borste med avsmalnande spets som är perfekt att applicera Pressed Mineral Eye Shadows med precis i vecket vid ögat för att ge ögat djup och dimension. Borsten är mjuk men fast, tillverkad av naturligt get och ponnyhår, och möjliggör en precis applikation med lätthet.

 

Eyeliner Makeup Brush 

Eyeliner Makeup Brush är en perfekt vinklad makeupborste som är särskilt utformad för att applicera eyeliner med. Den går även utmärkt att använda till Pressed Mineral Shadows.

 

Brow Makeup Brush 

Brow Makeup Brush är en professional ögonbrynsborste som hjälper dig att enkelt forma och definiera dina bryn. Borsten är platt med vinklad spets för att lätt kunna fylla i glesa bryn och ett absolut måste i skönhetsväskan!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.