Masker

Stone Crop Masque

Intensivt fuktgivande ansiktsmask

Den effektiva fetbladsväxten, Stone Crop, ökar omedelbart hudens fuktnivå och reducerar samt jämnar ut pigmenteringar i huden. Citron ger rikt med C-vitamin och skyddande antioxidant. Närande honung förser huden med fukt. Huden blir rikt återfuktad och får en ungdomlig lyster.

 

Apricot Masque

Fuktgivande mask med lugnande och närande verkan

En svalkande mask fullmatad med lugnande och fuktgivande egenskaper från aprikos som även reparerar den mest känsliga huden. Honung ger näring och mjukhet. En rik mix av vitaminer verkar som antioxidanter, Q10 ger ny energi och linolensyra vekar anti-age.

 

Raspberry Pore Refining Masque

Porsammandragande mask som förfinar huden

Hallon, björnbär och blåbär verkar porsammandragande, förfinar hudstrukturen och skyddar mot fria radikaler. Honung ger huden rikt med fukt och näring. Masken, rik på antioxidanter och vitaminer, ger omedelbart spänst och mjukhet till huden samt en jämnare hudton.

 

Strawberry Rhubarb Masque med hyaluronsyra

Föryngrande mask med »plumping«-effekt

Bevara din huds ungdomlighet med jordgubbar och rabarber. Salicylsyra från jordgubb exfolierar varsamt huden. Hyaluronsyra binder aktivt fukt till sig och ger en »plumping«-effekt till fina linjer och rynkor. Rabarber ger spänst och förbättrar hudstrukturen. Vindruvskärnsolja stärker kapillärerna och skyddar mot fria radikaler.

 

Blueberry Soy Repair Masque

Närande ansiktsmask som förnyar din hud

Blåbär och soja, rika på antioxidanter, skyddar huden mot skadliga yttre påfrestnigar. Hallon- och björnsbärextrakt, C-vitamin, stimulerar hudens spänst. Huden får fukt och mjukhet från sheasmör samt ringblomsolja.

 

Eight Greens Phyto Masque

Fuktgivande anti-age mask för alla hudtyper

En effektiv anti-age mask, med ingredienser palmlilja (phyto-östrogen), klorofyll och vitex (anti-age antioxidant) balanserar, ger näring och har en föryngrande effekt på huden. Paprika stimulerar hudens naturliga syresättning och Stone Crop, fetbladsväxten, ger fukt och förbättrar hudtonen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.