Makeup Borstar

Chisel Makeup Brush 

Chisel Makeup Brush är en specialdesignad borste som passar perfekt att applicera 4 in 1 Pressed Mineral Makeup med och ger total täckning och jämn applicering varje gång. Fungerar även bra att applicera puder eller rouge med.

 

Liquid Chisel Brush

Uppnå hudperfektion varje gång du applicerar din flytande foundation med hjälp av Liquid Chisel Brush! Borsten är specialdesignad för Pürminerals 4-in-1 Liquid Foundation och består av en unik blandning av syntetiska och naturliga fibrer, för att snabbt och enkelt ge en finish så felfri att den ser retuscherad ut. Den är idealisk för att applicera flytande makeup och lägga flytande formulas lager på lager, men kan även användas till puderfoundation.

Powder Brush

En stor och mjuk borste som används för att applicera Pürminerals specialpuder, Mineral Glow, Universal Marble Powder och Balancing Act. Man kan även använda den tillsammans med 4-in-1 Pressed Mineral Makeup för ett mer transparent resultat.

 

Blush Makeup Brush

Blush Makeup Brush är en rougeborste som är lätt att använda och som plockar upp precis rätt mängd av Mineral Blush för att markera för att skapa en vacker kontur av kindbenet. Den snedställda borsten ger en vacker färgsättning och borsten är gjord av helt naturligt get och ponny-hår vilket känns otroligt mjuktmot huden.

 

Utility Makeup Brush 

Utility Makeup Brush är speciellt utformad för att nå de små och svåra områdena när du applicerar 4 in 1 Pressed Mineral Makeup Foundation. Utility-borsten täcker effektivt cirklar under ögonen, brustna blodkärl och fläckar. Borsten är tillverkad av naturligt get och ponnyhår och känns mjukt mot huden då den hjälper dig att nå en perfekt finish.

   

Brow Makeup Brush 

Brow Makeup Brush är en professional ögonbrynsborste som hjälper dig att enkelt forma och   definiera dina bryn. Borsten är platt med vinklad spets för att lätt kunna fylla i glesa bryn och ett absolut måste i skönhetsväskan!

 

Eyeliner Makeup Brush 

Eyeliner Makeup Brush är en perfekt vinklad makeupborste som är särskilt utformad för att applicera eyeliner med. Den går även utmärkt att använda till Pressed Mineral Shadows.

 

                                 

Eye Shadow Makeup Brush 

 

Eye Shadow Makeup Brush en klassikt formad ögonskuggsborste tillverkad av helt naturligt get och ponnyhår som kan användas till skuggning eller blandning av skuggor på ett enkelt sätt. Borsten är mjuk men samtidigt fast vilket passar särskilt väl för applicering av Pressed Mineral Eye Shadows då det ger ett professionellt utseende på ögonmakeupen.

 

Crease Makeup Brush 

Crease Makeup Brush en mjuk borste med avsmalnande spets som är perfekt att applicera Pressed Mineral Eye Shadows med precis i vecket vid ögat för att ge ögat djup och dimension. Borsten är mjuk men fast, tillverkad av naturligt get och ponnyhår, och möjliggör en precis applikation med lätthet.

 

Max Coverage Concealer Brush 

Max Coverage Concealer Brush en professionell concealerborste som ger huden en felfri, airbrushed effekt genom att dölja och täcka områden som är svåra att komma åt. Borsten är idealisk för användning av primers och även vid applicering av 4 in 1 Pressed Mineral Makeup.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.