Läppar

Lip Gloss Stick

Lip Gloss Stick är som ett gloss och en penna i en och samma produkt, den ger dig djärva läppar med samma effekt som du kan förvänta av ett gloss fast som du applicerar med denna lättanvända jumpopenna. Lip Gloss Stick är vattenresistent, lätt att applicera och innehåller även vårdande E-vitamin som tillför näring till läpparna. Pennan är självvässande och finns i 4 snygga nyanser; Rum Raisin, Honey Pie, Beach Bum och Berry Pretty. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Lip Gloss Stick fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. Det är även parabenfritt.

Användning: Skruva på botten av pennan för att få fram färg och applicera sedan som en vanlig penna direkt på läpparna.

 

Mineral Shea Butter Lipstick

Mineral Shea Butter Lipstick är ett fuktgivande läppstift laddat med mikroniserade mineraler, sheasmör, E-vitamin, jojobaolja, aloe vera och en blandning av viktiga vitaminer som ger dina läppar en härlig upplevelse utöver det vanliga. Läpparna känns mjuka, smidiga och återfuktade vid användning. Läppstiftet finns i olika nyanser och passar utmärkt att kombinera med ett skimrande gloss efteråt. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Mineral She Butter Lipstick fritt från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. Det är även parabenfritt.

Användning: Applicera Mineral Shea Butter Lipstick på läpparna med Lip Makeup Brush eller direkt från tuben. För att få ett definierat och hållbart resultat applicera gärna en läppenna innan och för en glossig effekt avsluta även med ett läppglans.

 

Pout Plumbing Lip Gloss

Pout Plumbing Lip Gloss är ett läppglans som sitter bra och ger massor med glans. Innehåller E-vitamin och den kliniskt testade ingrediensen maxilip som får läpparna att se fylligare ut och ger maximalt med fukt. Läppglanset hjälper till att bygga upp läpparna samtidigt som det ökar volymen upp till 60 %. Glosset är inte klibbigt eller kladdigt och liksom alla Pürminerals makeup-produkter är Pout Plumbing Lip Gloss fritt från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. Det är även glutenfritt. Läppglanset finns i flera olika nyanser; Pink Crush, Oasis, Crystal Pink, Golden Calcite, Iced Pearl, Rose Opal, Rose Zircon och Spiced Barite.    

Användning: Applicera läppglanset med applikatorpenseln och fyll på under dagen vid behov. Glanset kan användas ensamt eller tillsammans med en Mineral Lip Pencil och/eller ett Mineral Shea Butter Lipstick.

 

Mineral Lip Pencil 

Mineral Lip Pencil är en läppenna med läppborste som förbättrar de naturliga konturerna av dina läppar. Pennan har en silkeslen och vattenresistent formula som sitter ordentligt hela dagen. Konsistensen är krämig och lätt att applicera, den smarta penseln går att använda när du sedan ska applicera läppstift och läppglans. Pennan är ett perfekt komplement till både läppstift och läppglans då den gör att färgen håller längre. Läppennan finns i flera olika färger och innehåller inga tillsatser, parfym eller kemiska färgämnen. Pennan är även glutenfri.

Användning: Börja applicera pennan vid mitten av överläppen och utåt till mungipan, följ sedan upp med Mineral Shea Butter Lipstick, Lip Gloss eller både och. För att framhäva och få ett ännu mer täckande och hållbart resultat, måla hela läpparna med pennan innan du applicerar läppstift och läppglans.

 

Universal Mineral Makeup Pencil

Universal MIneral Makeup Pencil är en 3-i-1 produkt som fungerar utmärkt både som eyeliner, lipliner och brynpenna i en och samma penna! Den glider på vackert och lätt och sitter på plats hela dagen. Pennan är inte bara smidig att ta med sig utan är även lättapplicerad och kladdfri och finns i tre naturliga nyanser för att komplettera olika hudtoner; Almandine, Golden Bronze och Natural. Som med alla Pürminerals makeup-produkter är Universal Mineral Makeup Pencil fri från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen.

Användning:
Ögon: Applicera Universal Mineral Makeup Pencil i korta, jämna drag och börja med inre delen av ögat och arbeta dig utåt efter att du applicerat Pressed Mineral Eye Shadow.
Läppar: Börja i mitten av överläppen och applicera Universal Mineral Makeup Pencil ut till mungipan. Följ sedan upp med ditt favorit-Mineral Lipstick eller Lipgloss. Eller förstärk effekten ännu mer genom att ta både läppstift och avsluta med ett läppglans.
Bryn: Applicera Universal Mineral Makeup Pencil med korta, fjäderlätta drag och följ konturen av dina ögonbryn. Följ gärna upp med Mineral Brow Perfection om detta skulle behövas.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.