Krämer

Stone Crop Whip Moisturizer

Fuktgivande 24-timmarskräm som jämnar ut hudtonen

Underbar kräm med Stone Crop, fetbladsväxt, ger intensivt med fukt och mjukhet till huden samt maximerar hudens naturliga förmåga att bevara fukt. Citron, rikt på C-vitamin ger spänst och majsgroddsolja berikar och mjukgör.

 

Rosehip Whip Moisturizer

Lugnande 24-timmarskräm för känslig hud, rodnad, rosacea

En härlig kräm med nypon, som lugnar huden och verkar anti-inflammatoriskt samt lindrar irritation i huden. Citron fräschar upp, jämnar till hudtonen och reducerar synliga tecken på hudens åldrande. Morot och pektin ger näring och mjukhet till huden. Huden blir härligt balanserad och vid regelbunden användning stärks hudens skyddsbarriär mot yttre påfrestningar.

 

Apricot Whip Moisturizer

Lugnande, mjukgörande 24-timmarskräm för en känslig till torr hud

Färsk aprikos och morotsjuice lugnar och ger fukt och näring till huden. Majsgroddsolja berikar huden och verkar mjukgörande. Hudens känns mjuk, smidig och får en härlig ungdomlig lyster.

 

Rich Black Perlette Grape Moisturizer

Fuktgivande 24-timmarskräm för torr hy

En rik, närande kräm med C-Vitamin som ger naturlig spänst till huden och minimerar fina linjer och rynkor. Vindruvsextrakt fylld med naturliga antioxidanter skyddar huden mot fria radikaler. Majsgroddsolja mjukgör och återger fukt till huden samt förser huden med antioxidanter och vitaminer.

 

Sour Cherry Whip Moisturizer

24-timmarskräm för en fet och/eller storporig hud

En lätt fuktkräm med körsbär och citronjuice som förbättrar spänsten i huden och ger en fräschet. Majsgroddsolja ger huden näring och ökar hudens fuktnivå. Upplev en jämnare hud med reducerade tecken på hudens åldrande.
En underbart doftande kräm med fantastiska resultat!

 

Guava & Bamboo Age-Defying Moisturizer

24-timmarskräm, ger förnyad vitalitet

Guava och bambu kombineras till en föryngrande och fuktgivande kräm. Guava revitaliserar och bevarar spänsten i huden. Hudens elasticitet förbättras tack vare protein, antioxidant och vitaminer från bambu. Sheasmör och majsgroddsolja ger huden fukt och mjukhet.

 

Blueberry Soy Night Recovery Cream

Återuppbyggande och vitaliserande nattkräm

En underbara kräm, utvecklad för att förnya din hud medan du sover. Under natten återhämtar sig huden och den mest aktiva förnyelsen sker. Blåbär, antioxidant, ger huden skydd. Druvkärnsolja stärker kapillärerna, sojamjölk förbättrar hudens struktur och närande sheasmör samt ringblomsolja lugnar och ger fukt. Huden ser strålande och utvilad ut varje morgon. Dröm sött!

 

Eight Greens Whip Moisturizer

Intensiv 24-timmars anti-age kräm för normal till torr, mogen hud

Spänstgivande och balanserade ingredienser som palmlija och linfrö, föryngrar huden samt minimerar fina linjer och rynkor. Paprika främjar hudens naturliga syresättning vilket ger fräschet och Stone Crop, fetbladsväxt, ger huden rikligt med fukt och en jämnare hudton.

 

Naseberry Treatment Cream

Effektiv 24-timmars anti-age kräm med naturliga AHA syror

Naturliga fruktsyror från den söta naseberry frukten och vindruvor förbättrar hudens struktur. Synliga tecken på hudens åldrande reduceras och fina linjer och rynkor minimeras. Äpple och murgröna ger huden näring och skydd genom vitaminer och antioxidanter.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.