Concealer

Disappearing Act Concealer är den nya generationens krämiga concealer som både döljer och förebygger samtidigt. Den skapar en felfri hy med inbyggda hudvårdande ingredienser. Aktiva ingredienser som salicylsyra och Waltheria extrakt samt Pürminerals Ceretin Complex, med renat, icke-irriterande retinol och fuktmaximerande ceramider sätter stopp för oönskvärda ögonlinjer, mörkar ringar och motverkar blemmor. Produkten är enkel att blanda och arbeta med, den ljusar upp, lyfter och balanserar hudens utseende med minimal ansträning. Parabenfri.

Concealern finns i fyra olika nyanser som passar ihop med följande färgskalor:
Light: Passar bäst med Porcelain och Light (4 in 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)
Medium: Passar bäst med Blush Medium och Golden Medium (4 i 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)
Tan: Passar bäst med Light Tan, Tan and Medium Dark (4 i 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)
Dark: Passar bäst med Golden Dark, Deep och Deeper (4 i 1 Pressed Mineral Makeup Foundation)

Användning: Dutta en liten mängd på önskvärda områden som du vill täcka och jämna sedan ut med rena fingrar eller Max Coverage Concealer Brush. Applicera generöst på problemområden och ställen du vill dölja.

 

Max Coverage Concealer Brush 

Max Coverage Concealer Brush en professionell concealerborste som ger huden en felfri, airbrushed effekt genom att dölja och täcka områden som är svåra att komma åt. Borsten är idealisk för användning av primers och även vid applicering av 4 in 1 Pressed Mineral Makeup.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.