Foundation

4-In-1 Pressed Mineral Foundation


4 in 1 Pressed Mineral Makeup är foundation, puder, concealer och spf 15 allt i en och samma produkt! Den täcker bra på ett naturligt sätt, låter huden andas och ger ett jämnt resultat. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre. E-vitamin och Sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralprodukter kan göra vid värme eller på sommaren. Innehåller inte några kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol. Finns i 10 olika färger alla välja mellan.

Därför passar den alla hudtyper:

Fet hud: Innehåller inga mineraloljor som täpper till porerna eller får hyn att se glansig ut, utan huden kan andas.

Torr hud: Innehåller inte talk. Makeupen sätter sig inte i fina linjer eller rynkor vilket får huden att se torr och åldrad ut. Sheasmör och E-vitamin ger näring.

Känslig hud: Innehåller ej parfym, utfyllnadsämnen eller kemiska färgämnen. Mineraler är speciellt bra för rosacea och akne.

Ung hud: Ger en vacker, genomskinlig look som ser naturlig ut.

Akne-hud: Püreminerals innehåller inget som irriterar eller förvärrar hudens tillstånd. Den täcker 100 % på ett naturligt sätt. Mineraler har en förmåga att lugna och dämpa en irriterad hud.

Mogen hud: Innehåller mica som är ett naturligt ljusreflekterande ämne som ger huden en fräsch lyster.

Solkänslig hud: Innehåller titanium dioxid, en mineral som är en naturlig solskyddsfaktor (SPF).

Användning: Applicera med Chisel Brush i cirkulära rörelser för att få en jämn och perfekt yta. Applicera i lager utefter den effekt du eftersträvar, för en lätt look krävs inte mycket puder i borsten men för en mer täckande effekt applicera ännu ett lager. 

 

 

4-in-1 Liquid

14-Hour Wear Foundation Broad Spectrum SPF 15

Med Pürminerals flytande mineralfoundation hålls makeupen perfekt i upp till 14 timmar, samtidigt som huden vårdas och får en underbar lyster. Den lätta, oljefria formulan är dermatologiskt testad och ger en makeup som garanterat håller – utan att kladda, bli flammig, blekna eller kännas fet. Den innehåller ett bredspektrigt solfilter med SPF 15 som skyddar huden mot solens skadliga strålar, medan det superfuktgivande Ceretin-komplexet tillför viktig fukt till huden och får den att se fräsch ut hela dagen. Huden kommer se så perfekt ut att du kanske glömmer bort att du bär makeup! Produkten är parabenfri, veganvänlig och ej testad på djur.

Användning: Används på rengjord och återfuktad hud. Grunda med Correcting Primer för bästa resultat. Applicera din flytande foundation med Liquid Chisel Brush eller med fingrarna. Dutta först lätt på kinderna, näsan, pannan och hakan för att sedan släta ut formulan över hela ansiktet tills den är helt jämn. Börja i mitten av ansiktet och arbeta ut mot kanterna. För maximal täckning, applicera 4-in-1 Pressed Mineral Makeup med Chisel Brush ovanpå din flytande foundation när den har absorberats ordentligt.

 

4 in 1 Mineral Tinted Moisturizer
Tinted Moisturizer SPF är en 4 i 1-produkt, det är dagcreme, primer, foundation och spf 20 allt i ett! En innovativ formula som ger massor med fukt och samtidigt korrigerar huden. Innehåller bland annat Pürminerals exklusiva Ceratin Complex vilket är en unik ingrediens utvecklad för att radikalt förnya huden utan irritation. Använd den ensam för en supernaturlig hy eller som en fuktgivande bas före din övriga mineralmakeup. Produkten är parabenfri.

Tinted Moisturizer SPF finns i 4 nyanser; light, medium, tan och dark.

Användning: Applicera en liten mängd på rengjord hud med fingrarna, Chieselbrush eller makeup-svamp för att skapa en jämn och naturlig bas. Ju mer creme du tar desto större täckning får du. Går även att använda som en bas och primer under 4 i 1 Pressed Mineral Makeup för ännu mer lyster.

 

Chisel Makeup Brush 

Chisel Makeup Brush är en specialdesignad borste som passar perfekt att applicera 4 in 1 Pressed Mineral Makeup med och ger total täckning och jämn applicering varje gång. Fungerar även bra att applicera puder eller rouge med.

 

Liquid Chisel Brush

Uppnå hudperfektion varje gång du applicerar din flytande foundation med hjälp av Liquid Chisel Brush! Borsten är specialdesignad för Pürminerals 4-in-1 Liquid Foundation och består av en unik blandning av syntetiska och naturliga fibrer, för att snabbt och enkelt ge en finish så felfri att den ser retuscherad ut. Den är idealisk för att applicera flytande makeup och lägga flytande formulas lager på lager, men kan även användas till puderfoundation.

 

Powder Brush

En stor och mjuk borste som används för att applicera Pürminerals specialpuder, Mineral Glow, Universal Marble Powder och Balancing Act. Man kan även använda den tillsammans med 4-in-1 Pressed Mineral Makeup för ett mer transparent resultat.

 

Max Coverage Concealer Brush 

Max Coverage Concealer Brush en professionell concealerborste som ger huden en felfri, airbrushed effekt genom att dölja och täcka områden som är svåra att komma åt. Borsten är idealisk för användning av primers och även vid applicering av 4 in 1 Pressed Mineral Makeup.

 

Utility Makeup Brush 

Utility Makeup Brush är speciellt utformad för att nå de små och svåra områdena när du applicerar 4 in 1 Pressed Mineral Makeup Foundation. Utility-borsten täcker effektivt cirklar under ögonen, brustna blodkärl och fläckar. Borsten är tillverkad av naturligt get och ponnyhår och känns mjukt mot huden då den hjälper dig att nå en perfekt finish.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.