Rengöring

 

Stone Crop Gel Wash
Fuktgivande rengöringsgel,passar alla hudtyper även den känsliga. En mild rengöring som effektivt rengör huden från orenheter och make-up. Stone Crop, fetbladsväxt, förser huden med fuktgivande ämnen och skydd. Sheasmör lugnar huden och återskapar hudens naturliga balans.

 

Coconut Milk Cleanser
Lugnande rengöringsmjölk för en känslig till torr hud. Härligt närande rengöringsmjölkmed kokos som rengör huden  från orenheter och make-up. Kokosmjölk ger den torra huden rikt med fukt och mjukhet, kokosolja förser huden med skyddande antioxidanter och ringblomsolja balanserar den känsliga och irriterade huden.

Blueberry Soy Exfoliating Cleanser

Exfolierande rengöring för normal till torr, mogen hy. Ge huden ny energi! Rengöring, rik på blåbär som förser huden med skyddande antioxidanter och naturligt enzym från ananassom ger en klar och mjuk hud. Lugnande sojamjölk och renande grapefrukt tar fram hudens naturliga lyster.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.