Peeling

 

Strawberry Rhubarb Dermafoliant
Unik organisk exfoliering i puderform, passar alla hudtyper. Antioxidantrika färska jordgubbar och rabarber rengör och verkar porsammandragande. Oljeabsorberande rispuder i kombination med mjölk- och salicylsyra djuprengör, avlägsnar döda hudceller och ger en klar hud. Blanda peelingen med en liten mängd vatten eller med din vanliga rengöring. Kan användas dagligen.Yam & Pumpkin Enzyme Peel 5 %
Naturlig enzympeeling, passar alla hudtyper (utom acne). Närande och skyddande sötpotatis och pumpa i kombination med mjölk- och salicylsyra (BHA) ger en effektiv exfoliering.Huden får en härlig mjukhet samtidigt som peelingen varsamt jämnar ut pigmentering och fina linjer. Ananas- och papayaenzym löser upp och avlägsnar döda hudceller. Upplev en hud med förbättrad spänst och strålande lyster. Använd tillsammans med Soothing Chamomile Tonique för att neutralisera huden efter peelingen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.