Ögon & Läppar

 

Herbal Eye Make-up Remover

Mild och effektiv rengöring för ögonpartiet. Vårda dina ögon med en mildrengöring som effektivt tar bort ögonmakeup samtidigt som den lugnar, stärker och vårdar det känsliga ögonpartiet. Ringblomma rengör effektivt, kamomill och lavendel lugnar och balanserar. Gurkextrakt dämpar svullnad och grönt te är skyddande.

 

 

 

Cucumber Eye Gel

Ögongel som dämpar svullnad och trötthet kring ögonpartiet Svalkande gurka ger en lättnande känsla till ett svullet och trött ögonparti. Björnbär ger ny energi och jämnar ut hudtonen. Sheasmör ger huden rikt med fukt, Q 10 skyddar mot fria radikaler och närande vitaminer reducerar fina linjer och mörka ringar under ögonen. Kan användas morgon/ kväll, fixerar ögonmakeup.

 

 

 

Wild Plum Eye Cream

Motverkar mörka ringar och tecken på trötthet kring ögonpartiet Plommon, järnrikt, ger ny energi till ögonpartiet. Hästkastanj ljusar varsamt upp huden kring ögonen vilket reducerar mörka ringar och ger en jämnare hudton. Vindruvsolja och soja motverkar fina linjer och rynkor. Grönt te och sötpotatis ger näring och skydd. Upplev en piggare och fräschare ögonkontur! Använd morgon/kväll.

 

 

Citrus Enzyme Lip Exfoliator

Skonsam peeling för läppartiet. Finrivet skal från apelsin och citron tillsammans med naturligt exfolie- rande ananas- och papayaenzym, avlägsnar effektivt men skonsamt torr hud och döda hudceller från läppartiet. Läpparna blir mjuka och fina linjer kring munpartiet reduceras. Upplev silkesmjuka läppar!

 

 

Citrus Lip Balm

Närande läppbalsam, använd under dagen för bästa effekt. Ett härligt fuktgivande läppbalsam som ger »plumping«-effekt till läpparna. Närande bivax och sheasmör ger maximalt med fukt och en härlig naturlig glans till läpparna. Naturligt protein och paprika stimulerar kollagenproduktion och ger naturligt fylliga läppar.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.