Ansiktsvatten

 

Stone Crop Hydrating Mist
Fuktgivande ansiktsmist för alla hudtyper. Njut av ett fräscht och fuktgivande ansiktsmist. Extrakt från Stone Crop, fetbladsväxten, återfuktar, skyddar och jämnar ut hudtonen. BHA (salicylsyra) avlägsnar skonsamt orenheter och lämnar huden ren och klar samt verkar lugnande.

 

 

Soothing Chamomile Tonique
Lugnande ansiktsmist som neutraliserar huden efter en aktiv peeling. Använd tillsammans med Yam & Pumpkin Enzyme Peel 5 %, för att neutralisera den aktiva peelingen och återställa hudens naturliga PH-värde. Kamomill lugnar huden, rot från vallört och aloe vera verkar läkande och natriumbikarbonat neutraliserar och bevarar hudens naturliga pH-värde.

 

Mimosa Champagne Tonique
Lyxig champagnemist, för alla hudtyper även den känsliga. Vindruva från champagne och essentiell olja från apelsin kombineras och ger ett lugnande ansiktsmist. Antioxidant, från champagnedruvan, skyddar mot fria radikaler. Essentiell olja från apelsin stimulerar lymfcirkulation och kollagenproduktionen.


.

Wild Plum Tonique
Energigivande ansiktsmist till trött, livlös hud samt torr och mogen. Njut av färsk plommonjuice i ett närande ansiktsmist som piggar upp en trött hud utan lyster. BHA (salicylsyra) tar bort orenheter från hudytan och ger en härlig fräschet till huden.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.