Tricoderm


Är ditt hår i dåligt skick, glanslöst och kraftlöst? Eller har du problem i hårbotten, liksom mjäll, kraftigt håravfall, klåda eller överskott av talg? Då har vi lösningen!

Den Tricologiska metoden erövrade Finland år 1995 och har sedan dess varit en succé. Metoden är framtagen mot olika problem i hår och hårbotten. Rätt behandling av hårbotten samt fortlöpande användning av rätt produkter minskar känsligheten och ger resultat.

Tricoderms behandlingar innebär att hårbotten och hårstrået analyseras i dess naturliga tillstånd för att därefter kunna behandlas på rätt sätt. Dessa skräddarsys efter varje individ och inkluderar djuprengöring med fruktsyror, rengöring, näring samt stimulering av hårbotten med hjälp av olika ampuller, allt beroende på typ av problem. Dessutom gynnar den hårets naturliga tillväxt och håller den i balans.

Tricoderm produkter är kliniskt och hypoallerigiskt testad samt ses som en revolutionerande behandlingsmetod för att åtgärda olika problem i hårbotten. Boka gärna en konsultation så får vi se hur vi kan hjälpa dig.

Djuprengöring

Schampo

Inpackning

Ampuller

Balsam

Stylingprodukter

Bookmark the permalink.

Comments are closed.