Steg 1 Basprodukter

 

Rengöring

 

 

Cleansing Gel

Det första steget i hudvård för att uppnå en välmående hud. Rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och orenheter och som rekommenderas till alla hudtyper utan en känslig hud. Innehåller bl a AHA och vitamin A och E.

Användning: Mixa rengöringsgelé med lite vatten i händerna och rengör därefter ansikte, hals och dekolletage noga. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.

 

 

 

 

Cleansing Gel Lite

Det första steget i hudvård för att uppnå en välmående hud. Rengöringsgelé som skonsamt avlägsnar all makeup och orenheter samt rekommenderas till en känslig hud.

Användning: Mixa rengöringsgelé med lite vatten i händerna och rengör därefter ansikte, hals och dekolletage noga. Tvättas sedan noga av med ljummet vatten. På morgonen rengörs huden en gång och på kvällen två gånger.

 

 

 

 

 

Conditioner

Ett behandlande ansiktsvatten som är en viktig del i processen för att uppnå optimalt välbefinnande i huden. Rekommenderas till alla hudtyper utom en känslig hud. Innehåller bl AHA och tea tree olja.

Användning: Appliceras med gasväv.

 

 

 

 

 

Conditioner Lite

Ett behandlande ansiktsvatten som är en viktig del i processen för att uppnå optimalt välbefinnande i huden. Rekommenderas till en mycket känslig hud. Innehåller bl a PHA, kamomill och aloe vera ferox vilka tillsammans är fuktighetsgivande, reparerande, läkande och lugnande.

Användning: Appliceras med bomull.

 

 

 

 

 

 

Vitamin C Moisture Mist

Anti-oxidant spray som tillför energi och fukt samt har en lugnande effekt på en stressad hud. Passar perfekt framför datorn, på stranden eller för en uppfräschande kick.

Användning: Appliceras genom att spraya över ansiktet vid behov under dagen.

Peeling

Exfoliating Enzyme

Mild enzympeeling som rekommenderas till alla hudtyper. Löser upp bindningen mellan döda hudceller och på så sätt avlägsnas de från huden. Resultatet blir en len och välmående hud vars naturliga funktioner fungerar optimalt och som tillgodogör sig alla produkter som appliceras på huden. Innehåller bl a enzymer från papaya och ananas.

Användning: Mixa peelingen med vatten i händerna och utför därefter en massage över ansikte, hals och dekolletage i 3-5 minuter. Tillför ljummet vatten vid behandlingen. Går även bra att använda i duschen.

 

Dag- och Nattkräm

Nimue Day

Återuppbyggande och lugnande dagkräm som rekommenderas till miljöbelastad och känslig hud. Innehåller bl AHA och Aloe Vera Ferox.

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.

Multi day plus+ 

Är en ”skin rejuvenation”-behandling som appliceras på morgonen och som vänder sig till mogen miljöbelastad hud med torra områden, rynkor och förlorad spänst. Ett komplex med ingredienser baserade på avancerad bioteknologi och forskning i en smidig krämbas med överlägset återfuktande egenskaper.

Produktegenskaper
Gör huden mjukare, fräschare och fylligare
Reducerar torrhet och reglerar fuktnivån
Förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och reducerar transdermal fuktförlust
Reducerar djupa rynkor
Resulterar i en långvarigt vitaliserad hud

Applicering
Multi day plus+ appliceras på morgonen med en lätt massage i ansiktet, på halsen och dekolletage efter noggrann rengöring med nimue cleansing gel och conditioner
Nimue SPF 40 solskydd rekommenderas för dagligt bruk över Multi day plus+

 

Moisturiser Plus

Fuktighetsgivande och stimulerande 24-timmarskräm som rekommenderas till en miljöbelastad, torr och fuktfattig hud. Innehåller bl a AHA och vitaminkomplex.

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå. Under sommaren då huden utsätts för sol används moisturiser plus endast på kvällen.

Day Fader

En skyddande och behandlande dagkräm som rekommenderas till en hyperpigmenterad hud. Innehåller bl a Skin Brightening Complex.

Användning: Appliceras på morgonen på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.

Night Fader

En skyddande och behandlande nattkräm som rekommenderas till en hyperpigmenterad hud. Innehåller bl a Skin Brightening Complex.

Användning: Appliceras på kvällen på väl rengjord hud.

Night Fader Plus

En kräm som endast används under natten och som rekommenderas till en hud med mycket pigmentering. Får ej användas under sommaren!

Användning: Appliceras på kvällen på väl rengjord hud.

Purifier

En 24-timmarskräm som rekommenderas till en problemhud (fet-oren-acne). Innehåller bl a AHA och tee trea olja.

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå. Under sommaren då huden utsätts för sol används Purifier endast på kvällen.

Moisturiser Lite

En fuktighetsgivande 24-timmarskräm som bl a innehåller fruktsyror och Lacto Complex. Rekommenderas till alla hudtyper.

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag på väl rengjord hud. Använd alltid solskydd ovanpå.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.