Specialbehandlingar

NIMUE SPECIALBEHANDLINGAR

AHA BEHANDLINGAR / 30 – 45min från 395kr
(i samband med ansiktsbehandling 150kr)
Har du orenheter, pormaskar eller pigmenterad hud? Då är en AHA behandling/kur något för dig. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, passande AHA Complex samt avslutande kräm. Det finns flera olika typer av AHA behandlingar beroende på problem. För mer information om vilken som passar just dig vänligen fråga din terapeut innan du bokar.
(Vanligtvis rekommenderar vi AHA behandlingar som en kur för att kunna uppnå ett bestående resultat. Vid köp av 6 behandlingar erhåller du en 7:e behandling utan kostnad.)

RYGGBEHANDLING / 60min 725kr
Har du problem med pormaskar och orenheter på ryggen? Då kan vi rekommendera en ryggbehandling med peeling följd av grundlig portömning och passande mask som lugnar och ger fukt.

AHABEHANDLING RYGG / 25min 495kr
En behandling som passar dig som har orenheter på ryggen och som tidigare gjort en ryggbehandling. AHA behandlingen inleds med rengöring och peeling följt av AHAsyra pensling. För bästa resultat görs behandlingen i kur.
(Portömning ingår ej)

ESSE PROBIOTIC Specialbehandlingar

PROBIOTIC RESET AGELESS KUR / 4 behandlingar 1st 60min och 3st 25min  3500kr

Denna kur på 4 ggr med innovativa Probiotic Boost från Esse Probiotic Skincare är verkligen en nystart för precis ALLA som på kort och lång sikt vill balansera sin hud och sakta ner åldrandeprocessen!

Behandling 1 är 60min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Behandling 2-4 är 25min och innefattar rengöring, peeling, Probiotic Boost och avslutande creme.

Probiotic Boost är nyckeln i denna världsunika ansiktsbehandling. Hudterapeuten kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincare mest effektiva levande Probiotika någonsin. Resultatet blir en serumliknande produkt med 10 miljarder levande goda bakterier / ml som appliceras på huden för att skapa en Probiotic Reset-effekt. Denna produkt fulländar denna Probiotiska upplevelse. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora. Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve. Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

Probiotic Reset kur kan utföras en gång varje halvår och mellan kurerna rekommenderas självklart att Du använder Esse produkter för att upprätthålla den optimala mikrobiella balansen.

PROBIOTIC RESET SENSITIVE KUR / 4behandlingar 1st 60min och 3st 25min  3500kr

Behandling 1 är 60min och innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, Probiotic Boost och avslutande creme.

Behandling 2-4 är 25min och innefattar rengöring, peeling, Probiotic Boost och avslutande creme.

Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans. Probiotic Boost är nyckeln i denna världsunika ansiktsbehandling. Hudterapeuten kombinerar under behandlingen sterilt vatten tillsammans med Esse Probiotic Skincare mest effektiva levande Probiotika någonsin. Resultatet blir en serumliknande produkt med 10 miljarder levande goda bakterier / ml som appliceras på huden för att skapa en Probiotic Reset-effekt. Denna produkt fulländar denna Probiotiska upplevelse. Den här nivån med levande Probiotika är för hög för en daglig användning, men när den används en gång per vecka under 4 veckor så kan denna nivå av Probiotika skapa en ”Probiotic reset” för hudens mikroflora.

Denna Probiotic Reset skapar en ”ny normalnivå” av mikrober som resulterar i en mindre reaktiv hud som samtidigt saktar ner åldrandeprocessen dramatiskt. Den tvådelade formulan består av en spruta med sterilt vatten och en flaska som innehåller levande Lactobacillus-bakterier. Detta i kombination med den mat (Prebiotikan) som Probiotikan behöver. Allt förpackat genom kväve. Den Lactobacillus-art som vi har valt att använda i produkten skyddar huden genom konkurrensutsatt uteslutning, förbättrar hudens barriärfunktion och producerar hyaluronsyra som ger en kort- och långsiktig ökad återfuktandegrad i huden.

ESSE BRIGHT KUR MOT PIGMENTFLÄCKAR / 4 behandlingar 1st 60min o 3st 25min  2550kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk under det att salicylsyra lättar upp hudtonen med lätt exfoliering. 4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat.

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

Behandling 2-4 är ca 25 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

ESSE CLARIFYING KUR MOT ACNE / 4 behandlingar 1st 60min och 3st 25min  2550kr

En kombination av aktiva ämnen skapar synnergieffekter som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till akne. Probiotiska extrakt och prebiotika underhåller ett hälsosamt mikrobiom och håller på det sättet akneskapande bakterier i schack.

4 behandlingar är rekommenderat, en gång i veckan, för optimalt resultat.

Behandling 1 är 60 min och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright Ampull, med extremt verksamma ämnen.

Behandling 2-4 är ca 25 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Clarifying Ampull, med extremt verksamma ämnen.

pHformula Specialbehandlingar

Konsultationsbehandling / 20min 395kr
När du är intresserad av att göra specialbehandlingar med pHformulas produkter gör vi först en konsultationsbehandling. I konsultationsbehandlingen ingår en grundlig analys av din hud för att sedan göra en behandlingsplan anpassad för just dig. Vi gör även en behandling för att se vilken behandling som passar bäst.

Konsultationsbehandling inkl C-vitaminbehandling / 30min 795kr
När du är intresserad av att göra specialbehandlingar med pHformulas produkter gör vi först en konsultationsbehandling. Vi gör en grundlig analys av din hud för att sedan göra en behandlingsplan anpassad för just din hud. Vi gör även en behandling för att se vilken behandling som passar bäst. C-vitaminbehandlingen är bra för få tillbaka lyster och spänst i huden. Har du ojämn hudstruktur eller pigmentering passar den här behandling utmärkt. Den här behandlingen passar även perfekt på sommaren.

V.I.T.C Radiance C-vitaminbehandling / 30min 795kr
I samband med ansiktsbehandling Classic eller Compact 300kr.

C-vitaminbehandlingen är bra för att få tillbaka lyster och spänst i huden. Har du ojämn hudstruktur eller pigmentering passar den här behandling utmärkt. Den är perfekt att göra under sommarmånaderna.

A.G.E Antiagebehandling / 30min 795kr
Denna ytterst effektiva behandling är bra mot typiska tecken på åldrande som solskador, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, linjer och mimiska rynkor, trött och livlös hud

M.E.L.A Pigmentbehandling / 45min 995kr
Denna behandling är utmärkt för melasma, kloasma, pigmentering orsakad av uv-strålning, ytliga melaninskador, lentigo,fräknar och postinflamatorisk hyperpigmentering.

A.C.N.E Acnebehandling / 30min 795kr
Denna behandling är fantastisk om du lider av ökad talgproduktion, förstorade porer, ärr och acne. Behandlingen löser upp orenheter, är bakteriedödande i acnehud eller acnebenägen hud. Den har även anti-inflammatorisk effekt och återuppbygger acneskadad hud.

C.R Behandling för känslig hud / 30min 695kr
C.R är en effektiv behandling om du lider av roscacea, perioral dermatit eller har mycket känslig hud. Behandlingen är även bra mot acne, förstorade porer och ärr som är ett vanligt inslag i roscacea.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.