Tricoderm Schampo

SCHAMPO NR 1  FÖR HÅRAVFALL
För kraftigt håravfall. Tvättar håret och hårbotten varsamt men effektivt. De aktiva ämnen bibehåller hårbottens normala balans. Passar även för att förhindra överdrivet håravfall. Tvätt 3 ggr/vecka rekommenderas. Kan användas kontinuerligt.

Massera in en liten mängd schampo i torr hårbotten. Låt verka i 2-3 minuter för att de aktiva ämnena ska hinna verka i hårbotten. Skölj ur. Upprepa behandlingen men utan verkningstid.

SCHAMPO NR 2 FÖR FET HÅRBOTTEN
Tvättar varsamt men effektivt håret, hårbotten och folliklarna från smuts och gammalt fett. Redan efter första tvätten blir håret luftigt. Hårbotten och håret hålls rent längre tid. Schampots aktiva ämnen balanserar hårbottnen och förhindrar talgbildning. Tvätt 3ggr/vecka rekommenderas. Kan användas kontinuerligt

Massera in en liten mängd schampo med fingertopparna i torr hårbotten. Låt verka i 2-3 minuter för att de aktiva ämnena ska hinna verka i hårbotten. Skölj ur. Upprepa behandlingen men utan verkningstid.

SCHAMPO NR 3 FÖR MJÄLL
Avlägsnar effektivt men varsamt orenheter och uppkomsten av mjäll från hårbotten. De aktiva ämnena desinficerar och förhindrar att att nytt mjäll bildas. Tvätt 3ggr/vecka rekommenderas.  kan användas kontinuerligt.

Massera in en liten mängd schampo med fingertopparna i torr hårbotten. Låt verka i 2-3 minuter för att de aktiva ämnena ska hinna verka i hårbotten och hår. Skölj ur. Upprepa behandlingen men utan verkningstid.

SCHAMPO NR 4 ÅTERUPPBYGGANDE/NÄRANDE
För kliande, torr, irriterad och inflammerad hårbotten. Passar även för psoriasis och atopisk hud. Rengör varsamt men effektivt håret och hårbotten från slaggprodukter och orenheter. De aktiva ämnena ger fukt, är närandeoch lugnar känslig hårbotten. Passar även barn. Tvätt 3ggr/vecka rekommenderas. Kan användas kontinuerligt.

Massera in en liten mängd schampo med fingertopparna i torr hårbotten. Låt schampot verka i 2-3 minuter, för att de aktiva ämnena skall hinna verka i hårbotten. Skölj ur. Upprepa men utan verkningstid.

SCHAMPO NR 15 NEUTRAL
Passar speciellt vid ofta upprepad tvätt. De skonsamma ämnena i schampot rengör effektivt men förändrar inte hårbottens pH värde.

En liten mängd schampo masseras in i vått hår samt hårbotten. Används 3ggr/vecka eller enligt behov.

SCHAMPO NR 22 FÖR BEHANDLAT HÅR
Passar för behandlat hår. De aktiva ämnena i schampot återger balansen åt hår och hårbotten. Färgen och permanenten håller längre.

En liten mängd schampo masseras in i i vått hår och hårbotten. Används 3ggr/vecka eller enligt behov.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.