pHformula


En vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.

Medicinsk och vetenskaplig bakgrund
Alla pHformula’s behandlingar och produkter har stöd av forskning med mer än 30 års kombinerad erfarenhet på det medicinska och farmaceutiska området. pHformula är vägledande inom avancerad teknologi för att återskapa ett optimalt hudtillstånd. Vi lägger ner omfattande resurser på forskning vid framstående medicinska institut för att utveckla teknologin bakom våra produkter. Samtliga aktiva ingredienser uppfyller alla farmaceutiska krav, och studierna som ligger bakom våra produkter är godkända av ledande experter på området.

Koncept och filosofi
pHformula är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, tex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. Den unika vetenskapliga kombinationen av dermatologiska aktiva ingredienser erbjuder den mest omfattande, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.