Tilläggsprodukter

 

Ögonprodukter

Eye Treatment

Ögonkräm som bl a innehåller vitaminer och peptider. Eye treatment motverkar uppkomst av och minskar fina linjer och rynkor samt har dränerande egenskaper. Rekommenderas från 20 år.

Användning: Applicera en liten mängd morgon och kväll runt ögonen.

Eye Serum

Anti-age ögonkräm som bl a innehåller Idobenone som effektivt behandlar linjer, rynkor, mörka partier under ögonen samt svullnad. Rekommenderas från 30 år.

Användning: Applicera en liten mängd morgon och kväll runt ögonen.

 

Anti-ageing eye cream – NYHET! 

Är en lättabsorberad, högeffektiv ögonkräm med föryngrande, antiåldrande och skyddande egenskaper utvunnen ur ett komplex av kraftfulla ingredienser.

Produktegenskaper
Förbättrar cellkommunikationen
Skyddar telomerer och fördröjer cellernas åldrandeprocess
Stimulerande och energiförstärkande för trött och livlös hud
Förtätar dermis
Både lipid- och vattenbaserad återfuktning, vilket ger en långvarig effekt och skyddar mot transepidermal fuktförlust

Applicering
Anti-ageing eye cream appliceras med en liten mängd på det känsliga området runt ögonen efter noggrann rengöring med cleansing gel och conditioner. Kan appliceras både på övre och nedre ögonlock morgon och kväll.

 

Vita Boost

SOS-behandling för linjer och rynkor! Ljusreflekterande egenskaper som ”trollar” bort linjer och rynkor.

Användning: Appliceras lokalt på linjer och rynkor ovanpå din foundation.

 

Ansiktsmasker

Rejuvenating Mask

En anti-oxidant- och vitamin lermask som rekommenderas till en känslig, normal eller mogen hud. Innehåller bl a alpha lipoic syra, lavendel och vitamin A, E och C.

Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.

Clarifying Mask

En djuprengörande lermask som balanserar talgproduktionen och minskar inflammation. Rekommenderas till en fet och oren hud. Innehåller bl a tea tree olja och kaolin.

Användning: Applicera ett täckande lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.

Super Hydrating Mask

En närande och fuktighetsgivande krämmask som rekommenderas till en torr och fuktfattig hud. Innehåller bl a hyaluronsyra, socker, ärtor och pentavitin.

Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten.

Glyco Mask

En 10-minuters ”flashmask” då huden behöver omedelbar energi/vitalisering eller djuprengöring. Huden får en unik klarhet och lyster. Innehåller bl a kaolin, AHA och BHS.

Användning: Applicera ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. Låt verka 10 minuter och tvätta därefter av masken med ljummet vatten. Rekommenderas att använda 1 gång/vecka.

 

Anti-ageing leave on mask  – NYHET!

En närande ansiktsmask som används på natten och som består av ett complex med aktiva ingredienser som ger ny energi till huden, minskar rynkor, återfuktar och ger lyster.

Produktegenskaper
Reducerar fina linjer
Förstärker lyster och utstrålning
Återfuktar, lugnar och tillför näring
Huden blir mjukare, lenare och smidigare
Gör huden fylligare med en bättre hudstruktur

Applicering
Anti-ageing leave om mask appliceras generöst i ett jämnt lager i ansiktet, på halsen och dekolletage efter noggrann rengöring med nimue cleansing gel och conditioner.
Låt masken verka över natten – applicera inga andra hudvårdsprodukter ovanpå masken.
Avlägsna eventuella rester av masken följande morgon med nimue cleansing gel.
Anti-ageing leave on mask kan även användas runt ögonen, på halsen och dekolletage.
Rekommenderas att använda 1-2 ggr/vecka.

 

Melano Fade Mask

En ansiktsmask som effektivt minskar hyperpigmentering och ojämn hudton. Innehåller bl BHS, kojiksyra och alpha arbutin.

Användning: Applicera ett täckande lager, vänta 2 minuter och massera därefter in masken. Masken ligger kvar under natten och på morgonen avlägsnas den med cleansing gel. Rekommenderas att använda 1-2 ggr/vecka beroende på djupet i pigmenteringen.

Tilläggsprodukter

Skin Regulator

En lättabsorberad gelé som ger ett extra skydd till huden, balanserar talgproduktionen och återställer hudens välmående. Rekommenderas till alla hudtyper som behöver extra skydd och omsorg. Fungerar även som en primer.

Användning: Appliceras 1-2 ggr/dag. Därefter appliceras ordinarie nimue kräm ovanpå.

 

 

Skin Refirmer

Unik anti-age 24-timmars kräm som effektivt motverkar åldrandet och tillför den mogna huden allt den kan önska sig. Innehåller bl a peptider, Q10 och glycoaminoglycan.

Användning: Appliceras morgon och kväll på väl rengjord hud. Används med fördel tillsammans med någon av nimues boosters.

 

Pigmentation Spot Treatment

SOS-behandling för oönskad pigmentering.

Användning: Appliceras lokalt på problemområdet. Därefter appliceras nimue kräm ovanpå. Används endast på kvällen och inte på sommaren.

 

Adult Spot Treatment

SOS-behandling för en problemhud.

Användning: Appliceras lokalt på ”finnar”/inflammationer vid behov under dagen.

 

 

Reduct Derma Balm

En anti-stress fluid som behandlar och kontrollerar en känslig hud som visar tecken på rodnad, couperose, rosacea eller ytliga kärl.

Användning: Appliceras lokalt före dag- och nattkräm.

 

 

Hydro Lip Therapy

En vårdande och närande lipbalm som ger dina läppar en välmående komfort. Innehåller SPF6.

Användning: Appliceras vid behov under dagen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.