Gravidmassage

Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Det är också en period då ditt behov avavspänning ökar. Framåt fjärde månaden kan det börja kännas ordentligt i kroppen och längre fram när vikten ökar får nära 85% av alla gravida ont i ländryggen.

 

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Och så finns det ett effektivt komplement: massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen. Forskning visar att du minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

 

 

GRAVIDMASSAGE HELKROPP/ 55min 700kr
GRAVIDMASSAGE NACK OCH RYGG / 30min 500kr
Vår gravidmassage är öm och långsam och vi arbetar med djupa långa knådningar för att motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, armar eller ben. Bänken är specialanpassad så att du kan ligga på både mage eller rygg. Massagebänken passar även dig med silikonbröst eller om du har opererat dina bröst och har svårt att ligga på mage.

 

HOTSTONE GRAVIDMASSAGE HELKROPP / 55min 800kr
HOTSTONE GRAVIDMASSAGE NACK OCH RYGG / 30min 550kr
Med vår unika Hotstonemassage för gravida kan du välja att fokusera på att vi löser upp spänningar och muskelknutor samtidigt som sätter vi extra fokus på trötta och ömmande ben och fötter. Eller slappna av helt och bara njut av en totalt mjukgörande gravidmassage med de underbara lavastenarna. Du väljer!
Kan göras fr.o.m graviditetsvecka 13.

MAMA / 55min 750kr
Underbar helhetsbehandling för dig som är gravid. Behandlingen inleds med en underbar, uppfriskande ansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och decolletaget i en muskelavslappnande och ljuvligt doftande organisk massage. Fötter och ben liksom händer och armar med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mama behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud så väl som ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.