Éminence

Söker du en komplett hudvårdslinje med produkter av högsta kvalitet som ger fantastiska resultat och garanterat nöjda kunder och som dessutom är 100 % organisk? Då har du hittat rätt i Éminence!

Éminence är ett världsledande professionellt hudvårdsmärke som bygger på 100 % organiskt odlade ingredienser; färska örter och frukter som tillsammans med färskt thermalvatten rikt på essentiella mineraler ger närande och resultatinriktade produkter av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas för hand och ingredienserna kommer ifrån egna odlingar i Ungern, där även all tillverkning sker.

Éminence är ett familjeägt företag som grundades i Ungern 1958 och fick sitt stora
genombrott 1996 då företaget flyttade sitt huvudkontor till Vancouver, Kanada men valde att ha kvar odlingar och tillverkning i Ungern. Éminence blev snabbt ett ledande hudvårdsmärke över hela Nordamerika och lanseras nu även i Europa med start i utvalda länder som England, Tyskland och Sverige.

Eminence är en komplett organisk hudvårdslinje för ansikte och kropp. Färska örter och frukter, tillsammans med färskt källvatten, ger närande och resultatinriktade produkter av högsta kvalité. Alla produkterillverkas för hand, ingen massproduktion sker och ingredienserna kommer ifrån egna organiska odlingar i Ungern, där de även tillverkas. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft.  Behandla din hud och dina sinnen med Éminence, njut av härligt naturliga dofter och färger som gör under för din hud!

Produkter utan syntetiska tillsatser och skadliga kemikalier

Éminence uppfriskande och stärkande produkter är helt fria från syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom mineral- olojor, parabener, artificiella färgämnen och dofter. Istället för t ex kemikalier eller konserveringsmedel används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar och gör produkterna hållbara. Produkterna får sin doft från de aktiva ingredienserna vars ljuvliga växt- och fruktaromer ger en härlig naturlig arom och känsla till huden.

Synliga resultat

Genom att behandla din hud med Éminence kommer du omedel- bart att se resultat på din hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som återfinns i produkterna. Vitaminer och mineraler fångas helt i sin naturliga bas från frukt, fruktsyror och växter, vilket bidrar till fantastiska resultat. Produk- terna får läkande och återskapande krafter som bara naturen själv kanproducera.Éminenceberikardessutomvarjeproduktmedsitt eget BiocomplexTM som består av Vitamin A,C och E samt Q10 och linolensyra vilka tillsammans ger ny energi och fungerar som ett effektitv antioxidant skydd och motverkar hudens åldrande.

Vilken hudtyp eller vilket hudproblem du än har kommer du omedelbart se och känna skillnad i din hud. Behandla din hud och dina sinnen, njut av härligt naturliga dofter och färger och se resultatet av produkter som gör under för din hud!

Rengöring

Ansiktsvatten

Peeling

Serum

Oljor

Ögon och Läppar

Krämer

Masker 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.