Tricoderm Djuprengöring

 

Ieginit nr 16
Den djuprengörande lotionen med fruktsyror ger hårbotten intensivvård. Avlägsnar luftföroreningar, mjäll och talg från hårbotten samt silikonrester från håret. Innehåller ahasyra. När du använder djuprengöringen får du bättre resultat av dina övriga Tricodermprodukter. Kan användas vid behov för rengöring av av hårbotten och håret och verkar förebyggande av vissa sjukdomar i hårbotten. Används som kur eller minst varannan månad efter avslutad kur i förebyggande syfte.

Masseras in i torr hårbotten före tvätt. Låt verka 5 minuter. Ta sedan liten mängd passande Tricodermschampo på fingertopparna och massera in i hårbotten. Låt verka tillsammans i hårbotten i ytterligare 2-3 minuter. Skölj ur. Upprepa schamponeringen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.