Tricoderm Ampull

ÅTERUPPBYGGANDE AMPULL NR 7

Intensivvårdsampuller är ett närande och descinficerande medel för torr, rodnande, inflammerad, förtunnad och psoriasis hårbotten. Återuppbygger håret och hårbotten.

Bryt ampullspetsen och massera in vätskan i ren, handdukstorr hårbotten. Skölj EJ ur.

Intensivkur: 3ggr/vecka i 3-5 veckor, därefter 1ggr/vecka tills läget normaliserats. Används tillsammans med trikologiskt schampo. I början av kuren, vid de första behandlingarna kan en ökning av besvär förekomma. Vid användning av kuren bör ej andra hårvårdsprodukter användas.

AMPULL FÖR HÅRAVFALL NR 8

De aktiva ämnena i ampullen verkar utvidgande på hårbottens ytliga blodkälr, varav den ytliga blodcirkulationen tilltar och hårroten får livsviktiga vitaminer och spårämnen. Ampullen återuppbygger och förnyar hårbotten. Hårets normala växtcykel återkommer och överdrivet håravfall avtar.

Bryt ampuIlspetsen och massera in vätskan i en ren, handdukstorr hårbotten. Skölj ej ur.

Intensivkur: 3ggr/vecka i 3-5 veckor, därefter 1ggr/vecka tills läget normaliserats. Används tillsammans med trikologiskt schampo. I början av kuren, vid de första behandlingarna kan en ökning av besvär förekomma. Vid användning av kuren bör ej andra hårvårdsprodukter användas.

AMPULL FÖR FETT HÅR NR 10

Intensivvårdsampuller för vård av seborre. De aktiva ämnena har en lång, lugnande inverkan på talgkörtlarnas funktion.

Bryt ampuIlspetsen och massera in vätskan i en ren, handdukstorr hårbotten. Skölj ej ur.

Intensivkur: 3ggr/vecka i 3-5 veckor, därefter 1ggr/vecka tills läget normaliserats. Används tillsammans med trikologiskt schampo. I början av kuren, vid de första behandlingarna kan en ökning av besvär förekomma. Vid användning av kuren bör ej andra hårvårdsprodukter användas.

AMPULL MOT MJÄLLBILDNING NR 11

Ampullerna desinficerar hårbotten långvarigt och och förhindrar bakterieflorans ökning. Förhindrar mjällbildning genom ämnenas synergiska verkan.

Bryt ampuIlspetsen och massera in vätskan i en ren, handdukstorr hårbotten. Skölj ej ur.

Intensivkur: 3ggr/vecka i 3-5 veckor, därefter 1ggr/vecka tills läget normaliserats. Används tillsammans med trikologiskt schampo. I början av kuren, vid de första behandlingarna kan en ökning av besvär förekomma. Vid användning av kuren bör ej andra hårvårdsprodukter användas.

VITAMINERAL AMPULL NR 13

En vitamin och mineralampull ger näring och förstärker hårets uppbyggnad. Den djupverkande intensivvårdsampullen innehåller A-F vitaminer, silkproteiner och mineralsalter, vilka ger håret yvighet, glas och viktiga vitaminer. Förstärker den inre uppbyggnaden av tunt hår. Passar även för psoriatiker och personer med atopisk hud.

Bryt ampuIlspetsen och massera in vätskan i en ren, handdukstorr hårbotten. Skölj ej ur.

Intensivkur: 3ggr/vecka i 3-5 veckor, därefter 1ggr/vecka tills läget normaliserats. Används tillsammans med trikologiskt schampo. I början av kuren, vid de första behandlingarna kan en ökning av besvär förekomma. Vid användning av kuren bör ej andra hårvårdsprodukter användas.

DUOPLACENTA

Ampullen förebygger håravfall, minskar talgkörtelns funktion samt förhindrar bildning av mjäll. Desinficerar hårbotten och stöder frisyren. Duoplacenta ampullen rekommenderas som fortsatt vård efter alla intensivvårdskurer. För män med ärftligt håravfall och gravida kvinnor rekommenderas en ampull/vecka i förebyggande syfte.

Avlägsna korken på ampull nr 1, bryt ampull nr 2. Blanda ampull nr 2 med nr 1. Skaka om tills vätskan blir rosa. Massera in ampullen i ren handdukstorr hårbotten. Skölj ej ur.

Rekommenderad vårdkur: Intensivvård 3ggr/vecka i 5 veckor. I förebyggande syfte: En ampull/vecka i 2-3 månader. Ampullen innehåller ämnen som stimulerar blodcirkulationen och därför kan tillfällig rodnad i hårbotten förekomma. Används tillsammans med trikologiskt schampo.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.