Behandlingserbjudande i April

Snart är det vår och hög tid att få huden ren, fräsch och återfuktad efter en tuff vinter!

Boka tid och kom på valfri Esse Ansiktsbehandling i mars eller april så får du Frans- och Brynfärgning eller Aha- behandling på köpet!

Nu finns alla Esse Ansiktsbehandlingar på vår hemsida. Boka din tid och kom och prova en underbar probiotisk ansiktsbehandling som verkligen gör skillnad! Upplev hur din hud känns lugn och ren på djupet och dessutom får din hud massor av lyster.

Ansikte

Även kroppen behöver omvårdnad efter en tuff vinter!

Boka tid och kom på Ingefära Kaffir Lime eller Kokosbehandling i mars eller april så får du en Spa Ansiktsbehandling på köpet! (värde 475kr)

COCOSDRÖM / 75min 990kr

Cocosbehandlingen är en exklusiv anti-age behandling som ger huden massor av fukt och näring. Huden blir mjuk och smidig och fast. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, cocosinpackning under värmefilt samt avslutas med en skön helkroppsmassage. Du och din kropp får uppleva totalt välbefinnande och den naturliga skönheten inom dig väcks till liv.

INGEFÄRA KAFFIR LIME / 75min 990kr

Ingefära Kaffir Lime är en behandling som är bra för hudens ämnesomsättning. Huden blir klar, fast och fräsch. Behandlingen inleds med en exklusiv kroppspeeling, ingefära kaffir lime inpackning under värmefilt samt avslutas med en skön helkroppsmassage. Behandlingen rensar ut slaggprodukter ur huden och huden strålar av välmående.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.